Studenten bedenken praktische To Go Saladebox  

Studenten bedenken praktische To Go Saladebox

Studenten bedenken praktische To Go Saladebox Creativiteit en ondernemingszin aangescherpt 75 studenten uit heel Vlaanderen zakten eind oktober af naar Thomas More in Geel voor de Food at Work Innovatiedag, georganiseerd door Vlajo, Alimento, Thomas More en Ice Cube, de ondernemerschapswerking van Thomas More. De winnaars bedachten voor voedingsbedrijf Signature Foods een handige To Go Saladebox voor hun Délio smeersalades. De jongeren kregen de opdracht om in multidisciplinaire teams een creatieve oplossing te bedenken voor reële uitdagingen, geformuleerd door vier ondernemingen uit de voedingsindustrie. Miko vroeg zich af hoe ze de instroom van sterke operatoren en technici naar de voedingsindustrie kunnen vergroten. Daarnaast wilden zij ook te weten komen op welke manier ze hun duurzame aanpak en producten op een duidelijke manier kunnen overbrengen naar hun klanten en consumenten. “Délio wordt vooral thuis geconsumeerd en wordt nauwelijks meegenomen als broodbeleg in ...

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij FoodProcess 

FoodProcess maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.