naar top
Menu
Logo Print

Presa wordt verdeler GKS Packaging

Uitbreiding assortiment verpakkingsmachines
magazine

Om een verdere groei op de verpakkingsmarkt te realiseren en nieuwe markten te benaderen, is Presa in zee gegaan met het Nederlandse bedrijf GKS Packaging. Presa wordt de BeLux distributeur voor hun verticale vorm-, vul- en sluitmachines.
“De verticale flowpack machines van GKS Packaging vervolledigen ons aanbod en bieden ons interessante, nieuwe kansen”, zegt algemeen directeur Bert-Jan Dijk. “Met ruim 35 jaar ervaring op het gebied van verpakken, etiketteren en coderen, kennen wij intussen elke uitdaging en gaan we steeds op zoek naar de beste totaaloplossing voor onze klanten. Onze machines ondersteunen dagelijks producenten in de voedingsindustrie, brouwerijen, chemie, extrusie of de farmaceutische wereld. Dankzij deze uitbreiding kunnen we nu nog specifieker voldoen aan de verpakkingswensen van deze klanten.”
De firma GKS Packaging is opgericht in 2000 en heeft dus bijna 20 jaar ervaring opgedaan in de sector van verticale flowpack verpakkingsmachines. Ze produceren zowel standalone machines als complete verpakkingslijnen, die telkens volledig uitgevoerd zijn in RVS. De machines zijn compact, waardoor ze flexibel inzetbaar zijn. Ze zijn bovendien volledig modulair opgebouwd. Opties en bijkomende componenten kunnen gaandeweg worden toegevoegd en als het ware meegroeien met de productielijn. Het wisselen van een module gebeurt in een handomdraai. Stilstanden voor onderhoud of productwijzigingen worden dus tot een minimum herleid.

PRESA

PRESA

BRUSSELSESTEENWEG 558
309 OVERIJSE
+3226570222
+3226571869
meer info
Meer info

Bedrijfsinfo

Onder de naam PRESAPACK stellen we u verpakkingsoplossingen voor zoals: sealmachines voor plastic zakjes of buisfolie, krimpfoliemachines, palletwikkelaars met rekfolie, horizontale wikkelaars, horizontale en verticale flowpack machines, omsnoeringsmachines, dozensluiters, vacuümmachines, bundelmachines.  Wij verdelen o.a. volgende merken: Audion Elektro, LP Packaging, GSP, Noxon, Plasticband. Kortom wij kunnen u een oplossing op maat en met een grote flexibiliteit aanbieden !

Met PRESACODE bieden we u het volledige gamma bestaande  coderingstechnologieën : inkjet, laser, hoge resolutie, thermotransfer – voor de markering van producten, het printen van barcodes, datamatrix codes, batchnummers, enz. Deze reeks oplossingen voldoet aan de vereisten van alle productiesectoren, van de farmaceutische en de voedingssector tot de zware industrie. Deze technologieën zijn ontwikkeld door onze partners, wereldleiders in hun specialiteiten : Linx, Matthews, Solaris, Atlantic Zeiser, Carl Valentin. PRESA was de eerste verdeler van Linx in 1987 !

Het gamma PRESALABEL etiketteertoestellen, Print/Apply systemen en labelprinters voldoet aan al uw behoeften inzake etikettering van producten en palletten in de meest veeleisende productieomgevingen (productiesnelheid, robuustheid, enz.). Onze partners zijn ALtech, Leich & Mehl, Datamax, Zebra, enz.

De PRESA-ID oplossingen voor automatische identificatie zijn gebaseerd  op geavanceerde technologieën (scanner, camera of RFID) en worden gebruikt voor diverse toepassingen zoals de sortering van uw colli’s, de controle van uw producten of palletten, het updaten van databases. Deze oplossingen zijn toepasselijk zowel in productieactiviteiten als in logistieke processen. Ze zijn ontwikkeld door Datalogic.

  •   
  •   
  •