naar top
Menu
Logo Print

Linx 8900

magazine

Presa NV introduceert de nieuwe kleinkarakter inkjetprinter Linx 8900.
• Maximale efficiëntie, minimale inspanning:
de Linx 8900 kleinkarakter inkjetprinter stelt gebruiksgemak, doeltreffendheid en printkwaliteit centraal zodat de gebruiker kan focussen op het coderen en verhogen van de output van de productielijn. 
• Minder onderhoud: dankzij de self-service module en onderhoudsintervallen van 18 maanden heeft hij een langere uptime.
• Betrouwbaar: een hoogwaardige printkop met het unieke autoflushsysteem (slechts om de 3-6 maanden) maken hem uiterst doeltreffend.
• Verbeterde afdrukkwaliteit: de Linx 8900 haalt hogere snelheden, ook in extreme productie-omgevingen.
• Eenvoudig en efficiënt: One Touch cartridge vullingen, uitgebreide rapportagefuncties en een handige, gebruiksvriendelijke user interface maken deze inkjetprinter eenvoudig en efficiënt.
Meer info: www.presatendeur.com

PRESA

PRESA

BRUSSELSESTEENWEG 558
309 OVERIJSE
+3226570222
+3226571869
meer info
Meer info

Bedrijfsinfo

Onder de naam PRESAPACK stellen we u verpakkingsoplossingen voor zoals: sealmachines voor plastic zakjes of buisfolie, krimpfoliemachines, palletwikkelaars met rekfolie, horizontale wikkelaars, horizontale en verticale flowpack machines, omsnoeringsmachines, dozensluiters, vacuümmachines, bundelmachines.  Wij verdelen o.a. volgende merken: Audion Elektro, LP Packaging, GSP, Noxon, Plasticband. Kortom wij kunnen u een oplossing op maat en met een grote flexibiliteit aanbieden !

Met PRESACODE bieden we u het volledige gamma bestaande  coderingstechnologieën : inkjet, laser, hoge resolutie, thermotransfer – voor de markering van producten, het printen van barcodes, datamatrix codes, batchnummers, enz. Deze reeks oplossingen voldoet aan de vereisten van alle productiesectoren, van de farmaceutische en de voedingssector tot de zware industrie. Deze technologieën zijn ontwikkeld door onze partners, wereldleiders in hun specialiteiten : Linx, Matthews, Solaris, Atlantic Zeiser, Carl Valentin. PRESA was de eerste verdeler van Linx in 1987 !

Het gamma PRESALABEL etiketteertoestellen, Print/Apply systemen en labelprinters voldoet aan al uw behoeften inzake etikettering van producten en palletten in de meest veeleisende productieomgevingen (productiesnelheid, robuustheid, enz.). Onze partners zijn ALtech, Leich & Mehl, Datamax, Zebra, enz.

De PRESA-ID oplossingen voor automatische identificatie zijn gebaseerd  op geavanceerde technologieën (scanner, camera of RFID) en worden gebruikt voor diverse toepassingen zoals de sortering van uw colli’s, de controle van uw producten of palletten, het updaten van databases. Deze oplossingen zijn toepasselijk zowel in productieactiviteiten als in logistieke processen. Ze zijn ontwikkeld door Datalogic.

  •   
  •   
  •