naar top
Menu
Logo Print

SEW-Eurodrive bespaart u energie-, materiaal- & stilstandskosten

Wist u dat de investeringskost gemiddeld slechts 20% bedraagt van de Total Cost of Ownership (TCO) van uw installatie? Wist u dat de energiekost over de ganse levensduur vele malen hoger kan liggen dan de investeringskost?
SEW-EURODRIVE biedt u producten en diensten aan die erop gericht zijn de totaal­kost van uw installatie te verlagen. Gericht logistiek advies brengt verbeterpunten in uw logistiek- en productieproces in kaart. Energiebeheer optimaliseert de energie­kosten over de ganse levensduur van uw installatie. Onze 24/7 flexibele productie-ondersteuning voorkomt productiestilstanden.

LOGISTIEK ADVIES

logistiek adviesNaast de materiaalkost heeft het interne logistieke proces een groot aandeel in de totaalkost. Productie is uw eerste taak. De logistieke organisatie binnen uw bedrijf is een vak apart. SEW-EURODRIVE is specialist in de optimalisatie van uw intern logistiek proces.
SEW-EURODRIVE biedt consulting services aan:
• Detailanalyse van uw interne logistiek
• Ontwerp van nieuwe concepten
• Assistentie bij implementatie
U krijgt inzicht in de logistieke stroom van goederen én informatie binnen uw bedrijf. Dit inzicht laat toe uw beslissing over toekomstige investeringen te baseren op harde feiten. U krijgt bovendien een duidelijke motivatie en richting omtrent welke technologieën best in uw bedrijf passen.

ENERGIEBEHEER

energiebeheerEnergie is niet goedkoop. Over de hele levenscyclus van een productiemachine zijn de energiekosten vaak vele malen hoger dan de initiële investeringskost. Daarom ontwikkelde SEW-EURODRIVE nieuwe technologieën voor energiebeheer. Het leidende concept daarbij is ‘Smart Automation for a Smart Factory’. De technologie is breed toepasbaar, bijvoorbeeld op magazijnkranen. Power & Energy Solutions (PES) combineert intelligente coördinatie van aandrijvingen en assen met regeneratie van energie. Lokale energiebuffers verhogen de efficiëntie en de bedrijfszekerheid en reduceren aanzienlijk het benodigde aansluitvermogen en de bijhorende installatiekost.

PRODUCTIEONDERSTEUNING

productieondersteuningProductiestilstanden zijn toestanden die vaak schadelijk zijn voor een onderneming. SEW-EURODRIVE helpt u om productiestilstanden te voorkomen en, indien deze zich toch voordoen, te minimaliseren. Met CDM® (Complete Drive Management) biedt SEW-EURODRIVE een compleet pakket aan om – onafhankelijk van fabrikant – al uw aandrijvingen en frequentiesturingen te beheren. De bijhorende database biedt u een duidelijk overzicht van uw huidige voorraad reserveonderdelen, met indicatie van productie-kritische componenten. Voor dringende ondersteuning staat de 24/7 service van SEW-EURODRIVE u bij op elk moment van de dag.

SAMEN DE TOEKOMST VORMEN
SEW-EURODRIVE is niet zomaar een bedrijf dat u haar producten wil verkopen. Achter de internationale onderneming met Duitse bakermat schuilt een filosofie. SEW-EURODRIVE werkt samen met u om zo hoogkwalitatieve producten en innovatieve oplossingen aan te bieden. SEW-EURODRIVE biedt diensten en producten aan gericht op het optimaliseren van de TCO. De jarenlange ervaring maakt SEW-EURODRIVE een deskundige en betrouwbare partner.

SEW-EURODRIVE

SEW-EURODRIVE

EVENEMENTENLAAN 7
3001 LEUVEN
+3216386311
+3216386336