naar top
Menu
Logo Print

VISION, ROBOTICS & MOTION 2019

12 - 13 JUNI 2019, VELDHOVEN (NL)

Vision, Robotics & Motion is dé vakbeurs waar u alles vindt om betrouwbaarder, veiliger en sneller te produceren dankzij automatisering, robotica, machine vision en motion controlVision, Robotics & Motion is dé vakbeurs waar u alles vindt om betrouwbaarder, veiliger en sneller te produceren dankzij automatisering, robotica, machine vision en motion control.

PRAKTISCH

Vision, Robotics & Motion 2019 vindt plaats in het NH Conference Centre Koningshof te Veldhoven (NL), op woensdag 12 en donderdag 13 juni 2019.

HOE TE BEREIKEN?

Veldhoven ligt nabij Eindhoven en is eenvoudig te bereiken:

  • GPS: Locht 117, 5504 RM Veldhoven (Nederland)
  • De routebeschrijving via Google vindt u via Google Maps.

Het NH Conference Centre Koningshof beschikt over een uitgebreid parkeerterrein. Bezoekers van Vision, Robotics & Motion kunnen hiervan gratis gebruik maken.

TICKETS

Vision, Robotics & Motion 2019 is gratis te bezoeken, mits een registratie vooraf.
Registreer hier uw gratis bezoek.

THEMA'S

Speciale aandacht gaat dit jaar naar toepassingen in food en farmaceutica, systems engineering, de samenwerking tussen mens en robot in de productie-omgeving en logistieke toepassingen.

VisionHet wordt steeds eenvoudiger robots in te zetten om productieprocessen te automatiseren

De ontwikkelingen gaan razendsnel en het wordt steeds eenvoudiger robots in te zetten om productieprocessen te automatiseren. Niet alleen kunnen robots moeiteloos zware en repetitieve klussen doen; ze zorgen ook nog voor een constante kwaliteit in de uitvoering. De nieuwste vision technieken helpen bij kwaliteitscontrole, en met slimme motion control bespaart u op doorlooptijd en energiekosten. Door de grote flexibiliteit en eenvoudige aansturing is de terugverdientijd kort.

Eindgebruikers stellen steeds hogere eisen aan automatiseringsoplossingen. Die moeten flexibeler zijn en naadloos passen binnen het gehele productieprocesCodewoord: integratie

Industry 4.0 of smart industry is de naam voor steeds beter geïntegreerde industriële systemen. Deze verbeterde connectiviteit en sterkere interactie met andere systemen is een hele omschakeling. Eindgebruikers stellen steeds hogere eisen aan automatiseringsoplossingen. Die moeten flexibeler zijn en naadloos passen binnen het gehele productieproces.

Met een bezoek bent u in 1 dag op de hoogte van de nieuwste producten op het gebied van vision, robotica & aandrijftechniekDe nieuwste technieken

Ontdek hoe u augmented reality kunt toepassen in de machinebouw, hoe u de toegevoegde waarde van machine learning kunt inzetten inzetten voor uw klanten en hoe u het productieproces kunt verbeteren met unmanned autonomous vehicles. Met een bezoek bent u in één dag op de hoogte van de nieuwste producten op het gebied van vision, robotica & aandrijftechniek, of het nu gaat om de nieuwste generatie cobots of servoversterkers, om 3D-camera's of infraroodsensoren.

VISION, ROBOTICS & MOTION

VISION, ROBOTICS & MOTION

POSTBUS 359
5600 AJ EINDHOVEN
+31402969922
-