naar top
Menu
Logo Print

HepcoMotion vergroot voorraad

Grotere stockniveaus gunstig voor grootschalige leveringen
magazine

HepcoMotion vergroot zijn voorraadbeschikbaarheid en leveringsmogelijkheden voor HLG lineaire geleidingen terwijl doorlooptijden bij leveranciers langer worden.
De maakindustrie in het VK beleefde ondanks een stijgende prijsdruk een goede start in het laatste kwartaal, zo liet de Purchasing Managers Index (PMI) zien. Met een momenteel zeer drukke markt, worstelen veel fabrikanten om de vraag bij te houden en blijkt uit goed gedocumenteerde bronnen dat er wereldwijd ernstige leveringsproblemen zijn. Uit de PMI blijkt dat oktober bij leveranciers weer een maand met langere doorlooptijden was door lage voorraden, onvoldoende capaciteit bij toeleveranciers en schaarste aan grondstoffen. Ook de opkomst van fabrieksautomatisering draagt bij aan de toegenomen vraag naar lineaire bewegingscomponenten.
Als antwoord op de marktvraag heeft lineaire-bewegingsexpert HepcoMotion op basis van een langetermijnstrategie de voorraadniveaus van HLG-monorails aanzienlijk verhoogd. Met een soepele wrijvingsarme beweging, een hoge stijfheid en een uitstekend draagvermogen is dit uitgebreide assortiment zeer veelzijdig en geschikt voor de meeste automatiseringsvereisten.
HLG-componenten zijn beschikbaar in een reeks afmetingen van 15 tot 55 mm en snel uit voorraad beschikbaar voor een snelle doorlooptijd op bestellingen. De miniatuurserie lineaire kogelgeleidingen (5-20 mm), met de toepasselijke naam Miniature Linear Guide (MLG), is eveneens snel uit voorraad leverbaar. De toegenomen voorraadniveaus en de daarbij behorende korte doorlooptijden van HepcoMotion blijken gunstig uit te pakken voor grootschalige leveringen, die aanzienlijk korter dan de marktgemiddelden zijn.

HEPCOMOTION

HEPCOMOTION

+31492551290
-