naar top
Menu
Logo Print

VLT® FlexConcept® - efficiënte aandrijfoplossingen voor de toekomst

VLT® FlexConcept®Bij moderne productielijnen moeten aandrijfsystemen nu efficiënter, flexibeler en betrouwbaarder zijn dan ooit. Alleen zo kan er op productiekosten worden bespaard. Daarom heeft Danfoss het VLT® FlexConcept® ontwikkeld. Dit hedendaagse aandrijfsysteem is uitgerust met moderne motortechnologie, werkt in combinatie met de meest geavanceerde omvormers en werd als een coherent systeem ontwikkeld.


Minder varianten
- grotere keuzevrijheid voor een lagere kostprijs

Ongeacht of u voor een gecentraliseerd of gedecentraliseerd installatieontwerp kiest, maakt VLT® FlexConcept® de projectplanning, installatie, inbedrijfstelling en het onderhoud eenvoudiger, doordat er minder varianten zijn. Dit geldt vooral voor toepassingen met transportbanden. De systeemcomponenten bieden de gebruiker een maximale flexibiliteit met een minimaal aantal eenheden, zoals motoren, reductoren en frequentieomvormers die een uniform constructiedesign en standaardfuncties hebben.

Voldoet aan de meest strikte hygiënevoorschriften

DanfossOmdat er in bijvoorbeeld fabrieken voor levensmiddelen en dranken specifieke hygiëneomstandigheden heersen met speciale behoeften inzake reiniging hebben de motoreenheden van de VLT® OneGearDrive® een glad oppervlak zonder spleten zodat bacteriën zich nergens kunnen nestelen en voedselverontreiniging geen kans krijgt. Tegelijkertijd is de duurzame coating van zowel de motorreductoren als de VLT® Decentral Drive FCD 302 bestand tegen de meest agressieve chemicaliën en reinigingsproducten zodat alles efficiënt kan worden gereinigd zonder de betrouwbaarheid in het gedrang te brengen.

VLT® FlexConcept® - sneller en kosteneffectiever

DanfossHet VLT® FlexConcept® verschaft de gebruiker perfect aangepaste componenten voor energie-efficiënte frequentieomvormers in alle systeemgebieden. Het concept bestaat uit de VLT® OneGearDrive®, de VLT® Decentral Drive FCD 302 en de VLT® AutomationDrive FC 302.

Meer weten: www.danfoss.be

DANFOSS

DANFOSS

ALFONS GOSSETLAAN 28
1702 GROOT-BIJGAARDEN
+3225889988
-