naar top
Menu
Logo Print

Data Integrity Seminar 2018

Praktische tips voor dataintegriteit in uw bedrijfsprocessen
magazine

Met oog op het toenemende belang van informatiebeveiliging en het dagelijkse nieuws over hackers en het lekken van informatie, is het waarborgen van data-integriteit een heel belangrijk onderwerp. In toenemende mate verleggen de FDA en andere inspectie-organisaties die waken over de GMP-richtlijnen de focus op data-integriteit. Maar wat houdt data-integriteit in?
Data-integriteit heeft invloed op de kwaliteit van grondstoffen en eindproducten. Het is vanzelfsprekend dat u uw producten met zorg behandelt en streeft naar de beste kwaliteit van uw product. Maar is uw proces volledig waterdicht en transparant?
Data-integriteit draait om de traceerbaarheid van uw producten en de beveiliging van gegevens.
Vanaf september 2018 is ISO 9001:2015 van kracht. Om te voldoen aan die norm is risicomanagement essentieel. Door stapsgewijs te registreren wat er met uw producten gebeurt, blijven uw processen traceerbaar. Zo wordt de betrouwbaarheid van het product verhoogd en worden veiligheidsrisico's beperkt. Door de data-integriteit te waarborgen garandeert u de kwaliteit van uw grondstoffen en eindproducten.

Tijdens het Data Integrity Seminar krijgt u antwoord op vragen zoals:
• 'Hoe registreert u alle processtappen?',
• 'Hoe zorgt u voor beveiligde, onwijzigbare data?'
• 'Hoe levert u de data aan, zodat uw accreditatie-instantie het accepteert?'

Praktische info
Dinsdag 20 maart in Brussel (BE)
Woensdag 21 maart in Tiel (NL)

Deelname aan het seminar is kosteloos.

Voor inschrijven en het volledige programma klik hier.