naar top
Menu
Logo Print

IO-Link

IO-Link-master voor de hygiƫnische omgeving
magazine

De decentrale IO-Link-masters dienen als gateway tussen intelligente IO-Link-sensoren en de veldbus. Het speciale behuizingsmateriaal en de hoge dichtheid (IP69K) maken het directe gebruik in natte omgevingen in de levensmiddelenindustrie mogelijk. De materialen en het productieproces zijn identiek met die van de ifm-verbindingsleidingen van de beproefde productserie EVF. De ecolink-technologie staat garant voor betrouwbare, permanent dichte M12-verbindingen van de aansluitleidingen. Hoogwaardig, speciaal op de toepassing afgestemd materiaal en een intensieve bewaking tijdens en na de productie garanderen de hoogste kwaliteitsstandaards.
Bekijk hier de video.

IFM ELECTRONIC

IFM ELECTRONIC

ZUIDERLAAN 91/BUS 6
1731 ASSE
+3224810220
+3224631795
meer info
Meer info

Bedrijfsinfo

Het hoofddoel van ifm electronic is het bieden van oplossingen om uw productie te verhogen, een kwaliteitsverbetering van uw producten te garanderen en een betere beveiliging te verzekeren van uw machines en installaties.

Overal waar industiële processen bewaakt, bestuurd en geoptimaliseerd worden spelen oplossingen van ifm electronic een doorslaggevende rol. In de meest verschillende branches en toepassingen tonen de producten van ifm voortdurend hun veelzijdigheid. De toegevoede waarde, geleverd door onze oplossingen, is onze dagelijkse zorg. Wij passen ze toe om uw productieprocessen op de meest efficiënte manier te optimaliseren en om uw directe of indirecte energiekosten te verminderen door het bewaken van de kritische parameters van uw proces of de vorm, het volume, de positie of de oppervlaktetoestand van uw producten. De gebruiker van uw machines krijgt onze volledige aandacht, zijn interactiviteit met uw installaties moet zeker, precies en veilig zijn. Of het nu om een standaard- of een specifieke toepassing gaat, dankzij een uiterst competent verkoopteam, betrouwbare sensoren en gebruiksvriendelijke systemen worden nieuwe uitdagingen bij ifm snel klantvriendelijke oplossingen.

  •   
  •   
  •   
  •   
  •