naar top
Menu
Logo Print

Volledig metalen sensoren voor gebruik in de kleinste ruimtes

Volledig metalen sensoren voor gebruik in de kleinste ruimtes
magazine

Overal waar sensoren te maken hebben met zware bedrijfsomstandigheden, zijn volledig metalen sensoren de juiste keuze. Zelfs temperaturen tot 100 °C hebben geen invloed op de betrouwbare eindpositiebepaling. De hoogwaardige roestvrijstalen behuizing in combinatie met de ecolink connector verzekert een optimale werking in vochtige omgevingen en bij gebruik met reinigingsmiddelen. Verhoogde detectiebereiken garanderen een betrouwbare detectie. De compacte afmetingen en de mogelijkheid om sensoren van hetzelfde type direct naast elkaar te monteren maken een permanente en betrouwbare eindpositiebepaling mogelijk, zelfs in de kleinste ruimtes.

Download de datasheet

IFM ELECTRONIC

IFM ELECTRONIC

ZUIDERLAAN 91/BUS 6
1731 ASSE
+3224810220
+3224631795
meer info
Meer info

Bedrijfsinfo

Het hoofddoel van ifm electronic is het bieden van oplossingen om uw productie te verhogen, een kwaliteitsverbetering van uw producten te garanderen en een betere beveiliging te verzekeren van uw machines en installaties.

Overal waar industiële processen bewaakt, bestuurd en geoptimaliseerd worden spelen oplossingen van ifm electronic een doorslaggevende rol. In de meest verschillende branches en toepassingen tonen de producten van ifm voortdurend hun veelzijdigheid. De toegevoede waarde, geleverd door onze oplossingen, is onze dagelijkse zorg. Wij passen ze toe om uw productieprocessen op de meest efficiënte manier te optimaliseren en om uw directe of indirecte energiekosten te verminderen door het bewaken van de kritische parameters van uw proces of de vorm, het volume, de positie of de oppervlaktetoestand van uw producten. De gebruiker van uw machines krijgt onze volledige aandacht, zijn interactiviteit met uw installaties moet zeker, precies en veilig zijn. Of het nu om een standaard- of een specifieke toepassing gaat, dankzij een uiterst competent verkoopteam, betrouwbare sensoren en gebruiksvriendelijke systemen worden nieuwe uitdagingen bij ifm snel klantvriendelijke oplossingen.

  •   
  •   
  •   
  •   
  •