naar top
Menu
Logo Print

De totaalbeveiliging voor uw pompen

SYSTEEMOPLOSSINGEN OM DE BETROUWBAARHEID VAN MACHINEPROCESSEN TE GARANDEREN

Transparantie, efficiëntie en connectiviteit zijn de trefwoorden als het om de optimalisatie, kostenreductie en bewaking van productieprocessen gaat. Voorwaarde hiervoor is de continue communicatie van de kleinste unit (bijv. ingebouwde sensoren) tot volledige productielijnen, fabriekshallen en vestigingen. Een verbonden industrie kan dan op wereldschaal communiceren.

VOOR NAADLOZE PROCESSEN:

POMPEN BEWAKEN EN CONDITION-BASED ONDERHOUDEN.

PERMANENTE DIAGNOSE
“Door de bewaking kan het periodieke onderhoud aan de grote pompen aangepast worden uitgevoerd. In de plaats van om de 5 nu om de 6 jaar. Hierdoor kunnen meerdere duizenden euro’s worden bespaard.’ (uitspraak van een waterleverancier)

PERMANENTE DIAGNOSE

Bewaking tijdens de werkelijke bedrijfsuren.

Condition-based en aan de behoeften aangepast onderhoud in de plaats van vaste inspectie-intervallen. Het vervangen van componenten wordt planbaar.

KOSTEN VERLAGEN

VROEGTIJDIGE HERKENNING

Bewaking van onbalans, slijtage en algemene trillingen.

Basisbewakingen; cavitatie, cavitatie na vervuiling, motorschade, foutieve assenuitlijning, trillingen door onevenwicht of droogloop tijdig herkennen.

ONGEPLANDE STILSTANDEN VERMIJDEN

MAXIMALE EFFICIËNTIE
“De pompen voor de koelsmeermiddelvoorziening zijn voor de productie levensbelangrijk. Een niet geplande uitval in een centrale installatie kost ons tot 5000 euro alleen voor de productie uitval.” (uitspraak van een producent van gedraaide delen)

MAXIMALE EFFICIËNTIE

Permanente diagnose houdt druk en stroming binnen de toleranties.

Gegevensregistratie en analyse

PROCESSEN OPTIMALISEREN

EENVOUDIGE INTEGRATIE:

ifm biedt individuele oplossingen aan, passend voor de meest verschillende pomptypes.

Application Package van de sensor over de analyse tot de netwerkcompatibele analysetool. Verschaalbaar: De uitbreiding met andere toepassingen en/of de communicatie met ERP-systemen is mogelijk.

IMPLEMENTEREN ONAFHANKELIJK VAN UW IT AFDELING

TRANSPARANTIE EN PROCESOPTIMALISATIETRANSPARANTIE EN PROCESOPTIMALISATIE

dankzij de eenvoudige tool LR SMARTOBSERVER

Energieproceswaarden van de betreffende sensoren (doorstroming, stroom, hoeveelheid, ...), worden via IO-Link, PLC of VSE-eenheid aan de LR SMARTOBSERVER-software doorgegeven. Afzonderlijke indicatie- en analysediagrammen, ook in combinatie met voorgedefinieerde alarmeringsfuncties, garanderen de permanente bewaking en analyse van de gemeten waarden.

VERHOGING PRODUCTIETIJD (UPTIME)

Meer weten ?

IFM ELECTRONIC

IFM ELECTRONIC

ZUIDERLAAN 91/BUS 6
1731 ASSE
+3224810220
+3224631795
meer info
Meer info

Bedrijfsinfo

Het hoofddoel van ifm electronic is het bieden van oplossingen om uw productie te verhogen, een kwaliteitsverbetering van uw producten te garanderen en een betere beveiliging te verzekeren van uw machines en installaties.

Overal waar industiële processen bewaakt, bestuurd en geoptimaliseerd worden spelen oplossingen van ifm electronic een doorslaggevende rol. In de meest verschillende branches en toepassingen tonen de producten van ifm voortdurend hun veelzijdigheid. De toegevoede waarde, geleverd door onze oplossingen, is onze dagelijkse zorg. Wij passen ze toe om uw productieprocessen op de meest efficiënte manier te optimaliseren en om uw directe of indirecte energiekosten te verminderen door het bewaken van de kritische parameters van uw proces of de vorm, het volume, de positie of de oppervlaktetoestand van uw producten. De gebruiker van uw machines krijgt onze volledige aandacht, zijn interactiviteit met uw installaties moet zeker, precies en veilig zijn. Of het nu om een standaard- of een specifieke toepassing gaat, dankzij een uiterst competent verkoopteam, betrouwbare sensoren en gebruiksvriendelijke systemen worden nieuwe uitdagingen bij ifm snel klantvriendelijke oplossingen.

  •   
  •   
  •   
  •   
  •