naar top
Menu
Logo Print

VLEESBEURS IFFA VIERT ZEVENTIGSTE VERJAARDAG

Hotspot voor wereldwijde vleesindustrie

De driejaarlijkse Duitse vakbeurs IFFA, 'Internationale Fleischer-Fachausstellung', mag dit jaar zeventig kaarsjes uitblazen. Het succes is te danken aan de strikte focus die de organisatie al die tijd aanhield: hier vind je louter machines voor vleesverwerking, weliswaar zowel voor slagers als voor industriële bedrijven. De beurs vindt plaats van 4 tot en met 9 mei 2019 in het Duitse Frankfurt am Main.

 

INTERNATIONAAL PUBLIEK

IFFA vindt plaats van 4 tot en met 9 mei 2019 in Frankfurt am Main
IFFA vindt plaats van 4 tot en met 9 mei 2019 in Frankfurt am Main

Op IFFA vind je het volledige spectrum van de vleesverwerking, van handwerk tot hightech. Meer dan 1.000 fabrikanten demonstreren er gedurende 6 dagen hun machines. Oorspronkelijk vond je vooral Duitse exposanten en bezoekers op de beursvloer, maar tegenwoordig is het publiek veel internationaler. Op de vorige editie kwamen twee op de drie bezoekers uit het buitenland en ook steeds meer Belgen vinden de weg naar Frankfurt am Main. Zij kunnen zich er laten informeren over actuele topthema's zoals geoptimaliseerde productie, resource efficiency, voedselveiligheid, digitale oplossingen en voedseltrends.

 

STIJGENDE VLEESCONSUMPTIE

Wat dat laatste betreft, is de organisatie verrassend positief. In West-Europa wordt een lichte daling in de vleesconsumptie verwacht door de huidige dieettrends, maar elders ter wereld verwacht men een stijging van 10% of meer. Dit wordt natuurlijk gereflecteerd in een stijgende vraag naar verwerkingsmachines.

 

GA GRATIS NAAR IFFA 2019

IFFA is ’s werelds belangrijkste vakbeurs voor de internationale vleesindustrie, van 4 tot en met 9 mei 2019 in Frankfurt am Main. Op een beursoppervlakte van zo’n 7 hallen zullen de nieuwste innovaties en trends uit alle fases van de procesketen te zien zijn. Dit van het slachten en verwerken tot en met het verpakken en het verkopen van vlees. Meer dan 1.000 internationale exposanten, waaronder een 25 tal Belgische bedrijven, zullen op de IFFA 2019 vakbeurs opnieuw de laatste nieuwigheden en innovaties binnen de branche presenteren.

Als lezer van Food Process kan u uw gratis toegangsticket (dagticket) via e-mail aanvragen.

20 gratis dagtickets

Om uw gratis ticket te ontvangen, dient u een mailtje te sturen aan kristof.nelis@belgium.messefrankfurt.com met als onderwerp "Gratis IFFA dagticket". U krijgt dan via e-mail een code toegestuurd die u online kan omwisselen in een dagticket.

Gedurende de beurs verlenen deze tickets, indien gepersonaliseerd op naam van de gebruiker, eveneens gratis transport met het openbaar vervoer in Frankfurt am Main (RMV netwerk).

Uw reis naar Frankfurt - op 1 dag heen & terug met de ICE treinen

Dankzij de rechtstreekse ICE-hogesnelheidstrein is een beursbezoek nu op 1 dag mogelijk. 4 x per dag spoort er een ICE tussen Brussel Zuid en Frankfurt am Main. De eerste ICE verlaat Brussel Zuid om 06h25 en bereikt Frankfurt om 09h30. De laatste directe terugreis is mogelijk om 18h29 en komt aan in Brussel om 21h30. Voor meer informatie kan u terecht op de website www.nmbs.be.

Wij kijken ernaar uit u in Frankfurt te mogen verwelkomen!

IFFA

MESSE BENELUX BELGIE LUXEMBURG

KON. ST-H GALERIJEN ARENBERGSTRAAT 1/bus C
1000 BRUSSEL
+3228809588
+3228809586