naar top
Menu
Logo Print

Hygiene for Food in teken van verbeteren

Zesde editie op 10 oktober in Berchem
magazine

Agoria, Flanders’ FOOD en EHEDG België organiseren op 10 oktober 2019 de zesde editie van Hygiene for Food in BluePoint Antwerpen in Berchem. Met een cross-sectoraal programma focussen ze zich op nieuwe trends en ontwikkelingen op het vlak van hygiëne en reinigen in de voedingsindustrie. Het seminariegedeelte is opgebouwd uit een tiental sessies met als centrale thema ‘verbeteren’.

Op het programma staan onder meer getuigenissen van vier voedingsbedrijven over verbeteringen die bij hen uitgevoerd zijn aan productielijnen en het RVS oppervlak. Voorts hebben experts het over hygiëne-monitoring, cleaning validation, nieuwe richtlijnen voor metalen in contact met voeding, voedselveilig produceren tijdens renovatiewerken en wat een machinebouwer kan doen om de hygiëne te verbeteren. Tijdens de geleide rondgang in de Inspiration Village krijgen deelnemers dan weer de kans om kennis te maken met 16 aanbieders van nieuwe trends en producten op gebied van reiniging en hygiëne. Na afloop is er nog een receptie, aangeboden door EHEDG België.

Het volledige programma vindt u op www.hygieneforfood.com, waar u zich ook kan inschrijven.