naar top
Menu
Logo Print

Empack 2019Plastics recycling is hoofdthema op Empack

Ketensamenwerking en e-commerce eveneens in de kijker

Wegwerpplastics zijn vanaf 2021 verboden. Duurzaamheidsinitiatieven schieten ondertussen als paddenstoelen uit de grond. Blijven plastics als verpakkingsmateriaal in de voedingsindustrie houdbaar? Op Empack verneemt u alles over ‘recycled plastics voor voedselcontactmaterialen’ en meer.

 

Gerecycleerd plastic voor voedselcontactmaterialen

Vier experts belichten dat thema tijdens een miniconferentie. Waarmee dien je rekening te houden bij het testen van die materialen? Is het toepassen van gerecyclede plastics als verpakkingsmateriaal in de voedselindustrie nog altijd voedselveilig? Welke wetgeving loert er om de hoek? Aansluitend volgt een interactieve paneldiscussie waarvoor alvast Jur Zandbergen (NRK Verpakkingen), Benedict Haemers (Verstraete IML) en Kris Callaert (NRK) hun komst bevestigden. Naast plastics recycling programmeert de beursorganisatie in het theater nog twee andere hoofdthema’s die een link hebben met duurzaamheid: keten­samenwerking en e-commerce.
Hier vindt u het volledige programma rond de thema's Plastics Recycling en E-commerce.

Logistics & Distribution en Automation

Na het succes in 2017 besloot organisator Easyfairs om Empack opnieuw gelijktijdig te laten plaatsvinden met de vakbeurzen Auto­mation en Logistics & Distribution. 

Exposanten

De volledige exposantenlijst vindt u hier.

 

Praktische informatie

• Empack + Logistics & Distribution + Automation
• 3 & 4 april 2019
• Brabanthallen 's-Hertogenbosch, Diezekade 2, 5222 AK ‘s-Hertogenbosch
• Registreer u hier voor gratis toegang. 
• Voor meer info, surf naar www.empack.nl.

EMPACK

EASYFAIRS

JAN VAN RIJSWIJCKLAAN 191
2020 ANTWERPEN
+3232805300
+3232805353