naar top
Menu
Logo Print

Compacte spuitmachine

magazine

De DLV doseermachine met lobben van GEA COMAS is ontwikkeld om in te spelen op de stijgende vraag naar een allround spuitmachine in de bakkerijsector. Ontworpen voor de productie van ‘wire-cut’ koekjes en spuitbeslag op bakplaten, kan dit systeem ook vloeibaar beslag doseren voor bijvoorbeeld cakes of de vulling van taarten.
De doseermachine omvat een transportband voor bakplaten en een verticaal bewegende kop. De flexibiliteit van het systeem draait om het ontwerp van het individuele lobbenpompsysteem in combinatie met de aanvoerwalsen, waardoor de kop uiteenlopende degen, beslagen, compacte en luchtige mixen met zelfs kleine stukjes (zoals chocolade of noten) nauwkeurig kan doseren.

ARTISO

ARTISO

PULSEBAAN 54
2242 ZANDHOVEN
+3234892295
-
meer info
Meer info

Bedrijfsinfo

TOTAALPARTNER VOOR TURNKEY PROJECTEN

Met meer dan 20 jaar ervaring is Artiso de spil tussen klant en fabrikant. Ze verzorgt het voor- en naverkoopproces, de installatie en het onderhoud van machines en productielijnen voor zowel bakkerijen en banketbedrijven. Haar doelgroep zijn vakdeskundigen die de beste producten op de markt willen zetten en die groei ambiëren. Artiso brengt hierbij de oplossing door know-how, ervaring en de geschikte duurzame apparatuur.

Het belang van de klant staat hierin centraal, want alles draait om het beste eindresultaat.

De filosofie van Artiso is om projecten op een aangename manier rechtstreeks en efficiënt te laten verlopen tussen fabrikant en klant. Daarbij wordt er gefocust op specialisatie. Bijgevolg is Artiso opgesplitst in 4 bedrijfstakken : Artiso Bakery, Artiso Pastry (Banket - Biscuiterie), Artiso Services en Artiso Ice Cream Equipment (Carpigiani Ambachtelijk Benelux) waarbij een groot aantal vooraanstaande merken een nauwe samenwerking hebben met Artiso.

Artiso heeft persoonlijke contacten bij de fabrikant en weet door het voorproject samen met haar klanten te doorlopen, exact wat zij willen. Zodoende kan Artiso op een efficiënte manier met beide partijen communiceren. Deze communicatie gebeurt op een menselijke en persoonlijke manier; het gaat niet zozeer over wat ze doen, maar hoe ze het doen. Hun doel is trouwens een lange-termijn-samenwerking.

Producten & Diensten