naar top
Menu
Logo Print

ROOSJEN | Statische wegers

Roosjen NV is al vele jaren verdeler van OCS Checkwegers & X-rays en Mesutronic metaaldetectoren. Daarnaast hebben we ons eigen programma Ro-Mag (magneetsystemen) en KMH-buismaterialen. Sinds kort hebben we een partnership met Soehnle Professional voor een uitgebreid, complementair productgamma. Soehnle Professional is de fabrikant voor statische weegoplossingen en past perfect in de lijn van ons eigen aanbod.Eenvoudige weegoplossing

Soehnle Professional heeft een breed productgamma met verschillende oplossingen. Wij kunnen u echter eveneens van dienst zijn met standaardoplossingen. In bepaalde situaties volstaat immers een weger met enkel een weegcel en een display. We focussen niet alleen op de eenvoudige weegschalen voor kleine gewichten maar zoeken ook naar oplossingen voor zwaardere apparaten/producten. Bijvoorbeeld het wegen van pompwagen met of zonder pallet.


Weegoplossingen op maat

Voor ons is het belangrijkste dat we u een weegschaal kunnen aanbieden die precies voldoet aan uw behoeften. Wat dat betreft, hebben we het geluk samen te mogen werken met Soehnle, dat al veel ervaring heeft opgebouwd waardoor ze heel flexibel zijn en ruimdenkend in hun advies. Zo kunnen we u een weegoplossing aanbieden die perfect voldoet aan uw verwachtingen! We zitten graag met u samen om de mogelijkheden te bekijken.

ROOSJEN

ROOSJEN

TUNNELPLAATS 1
2000 ANTWERPEN
+3236667434
+3236666911