naar top
Menu
Logo Print

ROOSJEN - Soehnle statische weegschalen

Algemeen

Roosjen is al jaren een gekende speler op de markt voor dynamische weegsystemen en metaaldetectoren in de verpakkingssector. Daarnaast verdelen wij ook leidingwerk, flexibele slangen en magneetsystemen voor in het productieproces. Om een totaalpakket te kunnen aanbieden zijn we een samenwerking aangegaan met Soehnle. Soehnle heeft 150 jaar ervaring in de weegsector, we zien hier dus een ideale partner in om ons te ondersteunen in de uitbreiding naar statische weegschalen.

Compacte weegschalen

Compacte weegschalenWe hebben weegschalen in verschillende maten en weegbereiken. De meest nauwkeurige weegschaal heeft een afwijking 0,1 gram en een weegbereik tot 3 kg. Onze weegschaal die het meeste belasting aan kan gaat tot 6000 kilogram en heeft een afwijking van 200 gram. Voor elke specifieke weegtoepassing en gewicht zoeken wij de meest geschikte weegschaal uit. Hier zijn zoveel verschillende maten en gewichten in te krijgen dat we u zeker een weegschaal voor de juiste toepassing kunnen voorzien. De weegschalen zijn te verkrijgen in gecoate of roestvrijstalen uitvoering. Een geijkte uitvoering is mogelijk.

Terminals

TerminalsSoehnle heeft terminals geschikt voor elke toepassing. Indien u gewoonweg wilt wegen is een eenvoudige terminal voldoende. Indien u andere functies als tellen, totaliseren, checken, etc. wenst gaan we al meer kijken naar uitgebreidere terminals. Deze terminals kunnen gekoppeld worden met de nodige software. De weegschalen kunnen aangesloten worden via verschillende interfaces (RS 232, RS 422, RS 485, USB, ethernet, ProfiNET,…). Zo kan u bijvoorbeeld een printer of barcodescanner aansluiten op de statische weegschaal.

Precisie weegschalen

Precisie weegschalenNaast de compacte weegschalen leveren wij precisie weegschalen. Deze weegschalen worden vaak ingezet in labs voor een ultranauwkeurige weging. Hierin hebben we een weegschaal met een nauwkeurigheid van 0,001 gram (d) | 0,01 gram (e).

ROOSJEN

ROOSJEN

TUNNELPLAATS 1
2000 ANTWERPEN
+3236667434
+3236666911