naar top
Menu
Logo Print

Roosjen - Belgische partner voor Wipotec OCS checkwegers

Partnership

Roosjen heeft in Wipotec OCS een betrouwbare partner en leverancier gevonden. De Wipotec OCS checkwegers zijn van de beste kwaliteit op de markt te vinden. Dit komt doordat ze constant investeren in het zoeken naar sterkere oplossingen en technologieën, het behouden van langdurige klantenrelaties en uitstekende samenwerking met hun partners. Dit allemaal doordat hun onderdelen en oplossingen zijn gefabriceerd op één enkele site waardoor ze kort op de bal kunnen spelen. Daarnaast staan ze sterk met aftersales en wordt dit ook verwacht van hun partners.

Partnership

Starttoestellen

StarttoestellenCheckwegers voorkomen dat er te veel ondergewicht of overgewicht is in uw productie. Zo wordt uw merk beschermd en kosten gereduceerd door weinig productverlies. Een ander voordeel is dat de machines eenvoudig en intuïtief werken. Dit leidt tot een korte aanpassingsperiode en een probleemloos gebruik. De EC-E machines, ook wel de Essentials genoemd, zijn ideaal als instapmachine vanwege de lage prijsklasse. Ondanks de lage prijs kan u rekenen op een machine van hoge kwaliteit en vertrouwelijkheid. Het is capabel om producten te wegen tot een snelheid van 150 stuks per minuut. De modulaire standaardmachine is speciaal ontworpen voor gemakkelijk gebruik en weegt dynamisch op een eenvoudige, juiste wijze.

Paradepaardjes

ParadepaardjesDe HC-A reeks is het neusje van de zalm. Er is een heel spectrum van technologische superlatieven. Afhankelijk van de toepassing zijn deze machines in staat 650 stuks per minuut te wegen. Ze zijn gemakkelijk te integreren waar de hoogste betrouwbaarheid, precisie en snelheid u het voordeel van een cruciale productiviteit geven. Er zijn nagenoeg geen beperkingen op de HC-A machines wat betreft de modulariteit en aanpassingen. Ze zijn uitstekend geschikt voor complexe toepassingen zoals meerdere lijnen of het ultrasnel wegen van lichte producten.

Onze service

Onze serviceRoosjen staat bij zijn klanten bekend als een vertrouwelijke partner op wie men altijd kan rekenen. Deze reputatie hebben we door de jaren heen opgebouwd en hebben we grotendeels te danken aan onze sterke service.

Ons serviceteam bestaat uit drie getrainde service engineers met een zeer uitgebreide kennis en een heleboel ervaring op checkwegers. Deze drie engineers worden vanuit ons kantoor gesteund en gestuurd door een service assistent. Met drie sterke techniekers kunnen wij flexibel werken en u een snelle en juiste service aanbieden. We analyseren samen met onze klanten het probleem en zoeken dan samen naar de beste en voordeligste oplossing voor de klant.

Wij houden van een persoonlijke maar professionele aanpak; een goede vertrouwensband en vlotte communicatie vinden wij dan ook zeer belangrijk.

ROOSJEN

ROOSJEN

TUNNELPLAATS 1
2000 ANTWERPEN
+3236667434
+3236666911