naar top
Menu
Logo Print

Roosjen NV - uw partner voor alle weegoplossingen en maximale productveiligheid

checkwegersWipotec-OCS checkwegers

Checkwegers helpen u om een teveel aan onder- of overgewicht in uw productie te voorkomen. Dat betekent merkbescherming en minder kosten te wijten aan productverlies. Een ander voordeel is dat de machines eenvoudig en intuïtief werken, wat leidt tot een korte aanpassingsperiode en een probleemloos gebruik.
Wipotec-OCS heeft zich doorheen de jaren geprofileerd als één van de marktleiders wat betreft dynamische weegapparatuur. Het merk staat voor oerdegelijke Duitse kwaliteit en service op maat. Die gerichte service trekt ook Roosjen door, met drie gekwalificeerde service-engineers. De onderneming probeert altijd heel kort op de bal te spelen.

X-raysystemenWipotec-OCS X-raysystemen

De kwaliteit van uw product heeft de hoogste prioriteit. Een levering van slechte goederen naar uw eindklant kan leiden tot verwoestende gevolgen. Terugroepingen of claims zijn enorm duur en mogelijk desastreus voor uw merk. Om dat te voorkomen is X-ray de ideale oplossing. Met OCS X-ray staat het bedrijf garant voor een maximale productveiligheid. Uitgebreide, intelligente software geeft u de mogelijkheid om uw toepassingsgebied enorm te verbreden en verdiepen. 

ROOSJEN

ROOSJEN

TUNNELPLAATS 1
2000 ANTWERPEN
+3236667434
+3236666911