naar top
Menu
Logo Print

aggreko

LEVERINGSAFSPRAKEN OF BEDERVENDE GOEDEREN?

U bent vast bekend met de gevolgen van een gebrek aan stroom of het ontbreken van de juiste koeling, verwarming of vochtbeheersing. Wij bij Aggreko, weten net als u dat klimaatbeheersing en energievoorziening van cruciaal belang zijn in de sector Food & Beverage, aangezien u te maken heeft met bepaalde verplichtingen. Ook begrijpen wij dat uw goederen vers en van de beste kwaliteit moeten blijven. Daarom, komen wij in actie, wanneer u ons het hardste nodig heeft om ervoor te zorgen dat u de beste en smakelijkste producten kunt leveren. Dit kan bijvoorbeeld zijn wanneer u onderhoud aan uw apparatuur moet uitvoeren, u in piekperiodes niet in de vraag kan voorzien, wanneer u bij een recordoogst uw productie moet opvoeren of bij calamiteiten. Welke veranderende behoeften u ook heeft, wij zorgen ervoor dat uw faciliteiten het best presteren met onze kostefficiënte systemen voor stroom, verwarming en koeling.

Tevens, naast het opvangen van uw behoeften, wordt de werking van onze apparatuur op afstand gecontroleerd door onze specialisten. Er is geen enkele onzekere factor en mochten uw behoeften veranderen, kunnen wij hier gemakkelijk op inspelen. De mogelijke oplossingen worden steeds met u besproken, rekening houdende met de totale kosten, veiligheidseisen, benodigde back-up en uw activiteiten ter plaatse. U krijgt precies wat u nodig heeft, in een kort tijdsbestek.

We leveren verschillende mogelijkheden in de verhuur van energie, koeling, luchtbehandelingen en verwarming.

24/7 Service

24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar met meer dan 200 vestigingen wereldwijd.

Andere voordelen

U zult geen kapitaaluitgaven hoeven doen, u kunt onze apparatuur huren voor zowel korte- als lange termijn, afhankelijk van uw behoeften. Daarnaast maken wij gebruik van maandelijkse facturatie, waarbij alle bedrijfs-, onderhouds- en servicekosten zijn inbegrepen. Alles om het zo prettig mogelijk voor u te maken. Al met al, er is geen enkele onzekere factor wanneer u onze apparatuur huurt. Met meer dan 50 jaar aan ervaring in de verhuur van apparaten leveren wij precies wat u nodig heeft.

U leert Aggreko, en de verschillende mogelijkheden natuurlijk het beste kennen aan de hand van een aantal voorbeeldprojecten:

 • Binnen 24 uur na de eerste oproep van een groot Europees kaasverwerkend bedrijf, kon Aggreko koelgroepen selecteren, vervoeren en installeren ter vervanging van meer dan 1600kW koelvermogen bij -8°C. Het geïnstalleerde systeem dekte vijf zones af van 29.000 tot 39.000m3 bij een temperatuur variërende tussen de 2 en 8°C zonder onderbreking van de productie. Dit gedurende een periode van zes weken.
 • Voor een klant in de vleesverwerkende industrie leverden we een tijdelijke koelinstallatie op +4°C. Het slachthuis diende gerenoveerd en vergroot te worden, wat ongeveer 3-4 maanden ging duren. In de tussentijd zorgde Aggreko voor een tijdelijke oplossing, namelijk een binnentemperatuur van +4°C, bij een opgewekte warmtelast van 40 kW en een oppervlakte van 879m2.
 • Een groot aantal bedrijven in de voedingsmiddelenindustrie doen beroep op Aggreko om de temperatuur van hun afvalwater tijdelijk te verlagen. In warme periodes of in periodes met een verhoogde productie kan het afvalwater een kritieke temperatuur bereiken. De kritieke temperaturen hebben grote gevolgen met oog op de officiële voorschriften voor het lozen van water. Bij een van onze klanten waren wij binnen 24 uur in bedrijf en konden we vanuit onze regelkamer de prestaties beheren en registreren om te voldoen aan de voorschriften.
 • Om een productievertraging op te vangen, leverden wij afgelopen jaar een tijdelijke koeloplossing. Tijdens het verdrievoudigen van de productiecapaciteit kreeg onze klant een probleem toen de bestaande koelgroep kapot ging. Aggreko zorgde voor een verhoging van de koelcapaciteit om de gewenste productiecapaciteit te kunnen realiseren. Met behulp van een 200 kW koelgroep werd de productie verdubbeld en kon de verloren productietijd worden gecompenseerd

Méér mogelijkheden:

 • Opslag bij een temperatuur tussen -38° tot +15°C.
 • Vleesverwerking en snijden bij -12° tot +4°C.
 • Zuivelproducten: ijswater op 0°C.
 • Vers houden van groenten en fruit.
 • Dranken: koeling tijdens het productieproces.
 • Bier en wijn: beheersen van fermentatie en opslag.
 • Brood en gebak: luchtvochtigheidsregeling tijdens het productieproces.
 • Extra koelcapaciteit voor vers houden van producten.
 • Tijdelijke oplossingen om een productievertraging op te vangen.
 • Verhoging van capaciteiten.

Aggreko

En nog veel andere mogelijkheden…

Mocht u geïnteresseerd zijn in een van onze oplossingen, neem vrijblijvend contact op met onze accountmanager gespecialiseerd in de sector Food & Beverage, Eric Overdijkink.

Tel: +31 (0) 657960057, E-Mail: Eric.Overdijkink@aggreko.nl

AGGREKO BELGIUM

AGGREKO BELGIUM

SMALLANDLAAN 7
2660 HOBOKEN
+3238250271
-