naar top
Menu
Logo Print

Anuga FoodTec 2018 breekt alle records

Meer dan 50.000 bezoekers uit 152 landen
magazine

De 2018-editie van de Anuga FoodTec beurs in Keulen was op alle vlakken een succes. Op voorhand was al bekend dat de beursoppervlakte en het aantal standhouders in de lift zaten; ondertussen weten we ook dat er een recordaantal bezoekers naar de voedingstechnologiebeurs afzakte. Meer dan 50.000 professionals uit alle windstreken informeerden zich vier dagen lang over de nieuwste innovaties en ontwikkelingen in de voedingsverwerkende industrie.Het bezoekersaantal nam toe met bijna 11% ten opzichte van de vorige editie van drie jaar geleden. De bezoekers kwamen uit 152 verschillende landen. Daarmee was de voorbije vierdaagse ook de meest internationale ooit, want dat zijn 15 extra landen ten opzichte van de vorige beurseditie. Vooral uit China, Italië, Korea, Polen, Rusland en Zuid-Amerika waren er nu meer aanwezigen dan ooit tevoren.Het hoofdthema van de beurs was ‘resource efficiency’. Op de beursstands en in lezingen konden de aanwezigen leren hoe ze hun productieprocessen kunnen optimaliseren met het oog op minder verbruik van energie en water, en met minder voedselverspilling. Dit in alle vijf segmenten van de beurs: ‘Food Packaging’, ‘Safety & Analytics’, ‘Food Processing’, ‘Food Ingredients’ en ‘Services & Solutions’.Ondertussen is de datum voor de volgende editie ook al bekend. Anuga FoodTec 2021 zal van 23 tot en met 26 maart plaatsvinden in Keulen.

ANUGA FOODTEC

ANUGA FOODTEC

+492218210
+498873426