naar top
Menu
Logo Print

AE-serie

magazine

De AE-serie komt steeds met een RVS omhuizing en uitgaande as, die elektrolytisch vernikkeld wordt. De motorflens is standaard uit aluminium gemaakt en zwart geanodiseerd tot een diepte van 20 micron. Indien dit te weinig corrosievastheid geeft (bijvoorveeld bij een sterk basische of alkalische omgeving) dan heeft Apex Dynamics de mogelijkheden de reductor geheel in RVS uit te voeren.De specificaties van deze reductoren blijven gelijk. Levertijd is standaard twee weken.

APEX DYNAMICS

APEX DYNAMICS

CHURCHILLLAAN 101
5705 BK HELMOND
+31492509995
+31492509997
meer info
Meer info

Bedrijfsinfo

Apex Dynamics BV is sinds 2006 dé leverancier in de Benelux van spelingsarme tandwielkasten, tandheugels en rondsels. Wij staan bekend om het leveren van service op het allerhoogste niveau en dat begint bij het enthousiast, intensief en persoonlijk onderhouden van contact met al onze klanten en partners.

Daarnaast zijn wij in staat u perfect te adviseren, leveren wij een zeer praktisch design tool via onze website en leveren wij ons hele programma in alle verschillende bouwgrootten en overbrengingsverhoudingen in nagenoeg alle gevallen binnen twee weken. U ziet al, wij houden ervan om net wat harder te lopen dan onze concurrentie! Dit doen wij al sinds wij startte in 2006 en dat bevalt ons zo goed dat deze houding tot in het DNA van onze organisatie is doorgedrongen.

  •