naar top
Menu
Logo Print

Haakse reductoren

magazine

De PIIR serie is de haakse uitvoering van de nieuwe generatie PII serie planetaire reductoren. Ook de KF- (uitgaande as) en KH- (holle as) serie is een range van haakse reductoren, maar dan met hypoid vertanding. Met een dergelijke vertanding is het mogelijk haakse reductoren te leveren met een zeer lage verdraaispeling en een overbrenging van 3:1 tot 1.000:1. Als laatste is er een gelakt stalen versie van de AT Kegelwielreductor geïntroduceerd: de ATB-serie. Gelijke afmetingen en specificaties, maar dan een stuk economischer dan de volledig roestvaststalen AT serie.

APEX DYNAMICS

APEX DYNAMICS

CHURCHILLLAAN 101
5705 BK HELMOND
+31492509995
+31492509997
meer info
Meer info

Bedrijfsinfo

Apex Dynamics BV is sinds 2006 dé leverancier in de Benelux van spelingsarme tandwielkasten, tandheugels en rondsels. Wij staan bekend om het leveren van service op het allerhoogste niveau en dat begint bij het enthousiast, intensief en persoonlijk onderhouden van contact met al onze klanten en partners.

Daarnaast zijn wij in staat u perfect te adviseren, leveren wij een zeer praktisch design tool via onze website en leveren wij ons hele programma in alle verschillende bouwgrootten en overbrengingsverhoudingen in nagenoeg alle gevallen binnen twee weken. U ziet al, wij houden ervan om net wat harder te lopen dan onze concurrentie! Dit doen wij al sinds wij startte in 2006 en dat bevalt ons zo goed dat deze houding tot in het DNA van onze organisatie is doorgedrongen.

  •