naar top
Menu
Logo Print

Haakse economy servoreductoren

De PIIR-serie haakse reductoren bestaat uit de PSIIR met gebolde vierkante B5 kopflens, de PellR, met ronde B14 kopflens en de maatvoering van de PE-serie, de PGllR met ronde B14 kopflens en de maatvoering van de PG-serie, de PAllR met vierkante B5 kopflens en uitgaande as met of zonder spiebaan. De reductoren hebben hoge koppels door lasergelaste onderdelen. Een klemmechanisme met labyrinth-afdichting zorgt voor een lage massatraagheid en lage losbreekkoppels. Typische toepassingen voor de reductoren zijn: taktbanden, indexers, pushers, etc.
Speling: <10 boogminuten="" br="">Bouwgrootte vanaf 40 tot 160 mm
Ratio van 3:1 tot 1000:1
Stalen behuizing en aluminium eindflenzen

APEX DYNAMICS

APEX DYNAMICS

CHURCHILLLAAN 101
5705 BK HELMOND
+31492509995
+31492509997
meer info
Meer info

Bedrijfsinfo

Apex Dynamics BV is sinds 2006 dé leverancier in de Benelux van spelingsarme tandwielkasten, tandheugels en rondsels. Wij staan bekend om het leveren van service op het allerhoogste niveau en dat begint bij het enthousiast, intensief en persoonlijk onderhouden van contact met al onze klanten en partners.

Daarnaast zijn wij in staat u perfect te adviseren, leveren wij een zeer praktisch design tool via onze website en leveren wij ons hele programma in alle verschillende bouwgrootten en overbrengingsverhoudingen in nagenoeg alle gevallen binnen twee weken. U ziet al, wij houden ervan om net wat harder te lopen dan onze concurrentie! Dit doen wij al sinds wij startte in 2006 en dat bevalt ons zo goed dat deze houding tot in het DNA van onze organisatie is doorgedrongen.

  •