naar top
Menu
Logo Print

PD & PL-serie reductoren

PD en PDR
magazine

Het gamma economische reductoren is uitgebreid met de compacte series PD met uitgaande flens (ISO 9409) en PL voor uitgaande flens voor tandriempoelie. Beide modellen, leverbaar in 16 ratio's, passen op elke servo- of stappenmotor en hebben een speling van minder dan 7 boogminuten.
PD (en PDR – haakse uitvoering):
– bouwgroottes 053, 034, 090 en 110
– torsiestijf
– toepassing : directe montage van draai- of taktschijven, naafaandrijvingen, pushers, etc.
PL (en PLR – haakse uitvoering):
– bouwgroottes 070, 090 en 120
– mogelijkheden voor een terugliggend ondersteuningslager
– toepassing : tandriem- of bandaandrijving, robotica, AGV’s, etc.

APEX DYNAMICS

APEX DYNAMICS

CHURCHILLLAAN 101
5705 BK HELMOND
+31492509995
+31492509997
meer info
Meer info

Bedrijfsinfo

Apex Dynamics BV is sinds 2006 dé leverancier in de Benelux van spelingsarme tandwielkasten, tandheugels en rondsels. Wij staan bekend om het leveren van service op het allerhoogste niveau en dat begint bij het enthousiast, intensief en persoonlijk onderhouden van contact met al onze klanten en partners.

Daarnaast zijn wij in staat u perfect te adviseren, leveren wij een zeer praktisch design tool via onze website en leveren wij ons hele programma in alle verschillende bouwgrootten en overbrengingsverhoudingen in nagenoeg alle gevallen binnen twee weken. U ziet al, wij houden ervan om net wat harder te lopen dan onze concurrentie! Dit doen wij al sinds wij startte in 2006 en dat bevalt ons zo goed dat deze houding tot in het DNA van onze organisatie is doorgedrongen.

  •