naar top
Menu
Logo Print

AH(K) serie reductoren

magazine

De serie planetaire tandwielkasten is uitgebreid met de typen AH (coaxiaal) en AHK (hypoïde haakse trap), Heavy Duty flens reductoren met een speling van minder dan 1 boogminuut, ratio’s tot 10.000:1 en nominale koppels tot ca 11.000 Nm. Beide vormen een aanvulling op de high-end planetaire AD serie (rvs behuizing en uitgaande as) en medium-end PD serie (stalen behuizing en rechte vertanding).
Andere kenmerken:
• 1-, 2-, 3- of 4-traps uitvoering
• uitgaande ISO9409 flens
• optionele flens-as
• toepassingsgebieden: robotica, automatisering, offshore

APEX DYNAMICS

APEX DYNAMICS

CHURCHILLLAAN 101
5705 BK HELMOND
+31492509995
+31492509997
meer info
Meer info

Bedrijfsinfo

Apex Dynamics BV is sinds 2006 dé leverancier in de Benelux van spelingsarme tandwielkasten, tandheugels en rondsels. Wij staan bekend om het leveren van service op het allerhoogste niveau en dat begint bij het enthousiast, intensief en persoonlijk onderhouden van contact met al onze klanten en partners.

Daarnaast zijn wij in staat u perfect te adviseren, leveren wij een zeer praktisch design tool via onze website en leveren wij ons hele programma in alle verschillende bouwgrootten en overbrengingsverhoudingen in nagenoeg alle gevallen binnen twee weken. U ziet al, wij houden ervan om net wat harder te lopen dan onze concurrentie! Dit doen wij al sinds wij startte in 2006 en dat bevalt ons zo goed dat deze houding tot in het DNA van onze organisatie is doorgedrongen.

  •