naar top
Menu
Logo Print

NEMA maatvoering leverbaar

magazine

Apex Dynamics levert diverse, breed inzetbare medium- en high-end reductoren met een NEMA kopflens en een metrische uitgaande as. Alle reductoren zijn te combineren met NEMA stappen- en servomotoren (geleverd met adapterplaat aan ingaande zijde) met B5 flens (bouwgrootte’s 17, 23, 34, 42 en 56). Reductoren waarbij aan de uitgaande kant gewerkt wordt met NEMA krijgen een NEMA 23, 34, 42 en 56 kopflens en een metrische uitgaande as. Het betreft de PEII, PEIIR, AE en AER rechte en haakse reductoren met ratio 3:1 tot en met 200:1 en speling van < 6 boogminuten (laagste verdraaispeling van alle leveranciers van planetaire NEMA-tandwielkasten). Alle reductoren zijn binnen twee weken uit voorraad leverbaar.

APEX DYNAMICS

APEX DYNAMICS

CHURCHILLLAAN 101
5705 BK HELMOND
+31492509995
+31492509997
meer info
Meer info

Bedrijfsinfo

Apex Dynamics BV is sinds 2006 dé leverancier in de Benelux van spelingsarme tandwielkasten, tandheugels en rondsels. Wij staan bekend om het leveren van service op het allerhoogste niveau en dat begint bij het enthousiast, intensief en persoonlijk onderhouden van contact met al onze klanten en partners.

Daarnaast zijn wij in staat u perfect te adviseren, leveren wij een zeer praktisch design tool via onze website en leveren wij ons hele programma in alle verschillende bouwgrootten en overbrengingsverhoudingen in nagenoeg alle gevallen binnen twee weken. U ziet al, wij houden ervan om net wat harder te lopen dan onze concurrentie! Dit doen wij al sinds wij startte in 2006 en dat bevalt ons zo goed dat deze houding tot in het DNA van onze organisatie is doorgedrongen.

  •