naar top
Menu
Logo Print

Roestvaststalen tandwielkasten

Spelingsarme rvs tandwielkasten voor food- en beverage
magazine

Voor de food- en beverage industrie heeft Apex Dynamics een volledig uit voorraad leverbare range spelingsarme roestvaststalen tandwielkasten in het programma. Wilt u een enkele uitgaande, dubbele uitgaande, holle as of uitgaande flens? Met of zonder spiebaan? In een ratio van 1:1 tot 500:1? En met een speling van <1 tot="" 10="" boogminuten="" br="">Geen probleem, Apex Dynamics levert de passende tandwielkast met de passende RVS motorflens en met Foodgrade NSF-H1 smeermiddel op korte termijn. En belangrijker: hierdoor veranderen de specificaties van de tandwielkast niet! Dit is, naast het feit dat wij simpelweg harder voor u lopen, een belangrijke reden waarom fabrikanten steeds vaker kiezen voor een RVS tandwielkast van Apex Dynamics.

APEX DYNAMICS

APEX DYNAMICS

CHURCHILLLAAN 101
5705 BK HELMOND
+31492509995
+31492509997
meer info
Meer info

Bedrijfsinfo

Apex Dynamics BV is sinds 2006 dé leverancier in de Benelux van spelingsarme tandwielkasten, tandheugels en rondsels. Wij staan bekend om het leveren van service op het allerhoogste niveau en dat begint bij het enthousiast, intensief en persoonlijk onderhouden van contact met al onze klanten en partners.

Daarnaast zijn wij in staat u perfect te adviseren, leveren wij een zeer praktisch design tool via onze website en leveren wij ons hele programma in alle verschillende bouwgrootten en overbrengingsverhoudingen in nagenoeg alle gevallen binnen twee weken. U ziet al, wij houden ervan om net wat harder te lopen dan onze concurrentie! Dit doen wij al sinds wij startte in 2006 en dat bevalt ons zo goed dat deze houding tot in het DNA van onze organisatie is doorgedrongen.

  •