naar top
Menu
Logo Print

Welkom op BrauBeviale. Welkom in de toekomst.

BraubevialeDe drankenindustrie staat voor grote uitdagingen door de digitale transformatie van onze markten. Daarom is het belangrijk de juiste weg vooruit te vinden - en BrauBeviale 2019 is precies die weg.

Van 12 t.e.m. 14 november 2019 komt de sector samen voor 's werelds belangrijkste kapitaalgoederenbeurs voor de productie en marketing van dranken. Bier, cider, gedistilleerde dranken, wijn, mousserende wijn, water, sappen, frisdranken, vloeibare melkproducten… De 1 100 exposanten presenteren u alle segmenten uit de gehele drankenketen.


Waar bier tot leven komt

BraubevialeHet thema bier is en blijft een belangrijk aandachtspunt op BrauBeviale. Op 11 november, een dag voor de start van de expositie, vindt het 7de European Microbrew Symposium plaats. Dit evenement focust hoofdzakelijk op de technische en technologische aspecten van de ambachtelijke bierproductie, met de nadruk op mout.


BraubevialeParallel met de tentoonstelling loopt het BrauBeviale Forum. Op het populaire forum bent u welkom voor inspirerende lezingen en verscheidene prijsuitreikingen. Eén van de hoogtepunten zijn de panelgesprekken tussen grote spelers en politici over o.a. flessenstortingen en mineraal versus kraanwater.

In de Craft Drinks Area van BrauBeviale proeft u van bieren en andere dranken. Onder begeleiding van experts ontdekt u specialisten vanuit de hele wereld: bieren, alcoholvrije bieren, sterke dranken, waters en innovatieve alcoholvrije dranken.

Uw gratis beursbezoek

BraubevialeBrauBeviale ontdekken? Klik hier, en wissel code “BB19FR" in voor een gratis e-ticket! Na uw registratie ontvangt u uw persoonlijk ticket in uw mailbox. Voor meer informatie over de ééndaagse chartervlucht op 12 november, surf naar www.tradefairs.be.

Bron: www.braubeviale.de

Website: http://www.global-fairs.com/messe/braubeviale/

BRAUBEVIALE

BRAUBEVIALE

MESSEZENTRUM
90471 NÜRNBERG
+4991186060
+499118606228