naar top
Menu
Logo Print

Topman uit voedingsindustrie aan de slag bij VIL

Manager Barry-Callebaut verkozen tot nieuwe bestuurder
magazine

Stefaan Van Driessche, Manager EDC bij Barry-Callebaut in Wieze, werd tijdens de Algemene Vergadering van VIL verkozen als nieuwe bestuurder bij dit Vlaams innovatieplatform voor de logistieke sector.

Van Driessche – derde van rechts op de foto – neemt het mandaat over van Wouter De Geest (BASF), dat vacant was. De Barry-Callebaut Groep is een van de meest toonaangevende fabrikanten van hoogwaardige cacao- en chocoladeproducten ter wereld. Het bedrijf beheerst elke fase van de waardeketen: van de inkoop van grondstoffen tot de productie van de fijnste chocolade. De groep levert aan de hele voedingsindustrie en richt zich tot twee belangrijke doelgroepen: voedingsproducenten en ambachtelijke chocoladegebruikers. Wereldwijd wordt een kwart van de chocoladeproducten gemaakt met chocolade van Barry-Callebaut.

“Met Van Driessche als nieuwe bestuurder hebben we nu ook een verlader uit de voedingssector aan boord”, zegt VIL-voorzitter Danny Van Himste. “Gezien logistiek sectoroverschrijdend is, is het belangrijk om verschillende sectoren aan boord te hebben met een goede geografische spreiding over heel Vlaanderen.”