naar top
Menu
Logo Print

ILVO en Flanders’ FOOD buigen zich over toekomst vleesindustrie

Studiedag op 12 september in de Food Pilot
magazine

De vleesindustrie is aan een grondige transformatie bezig. De bezorgdheden van de consument op gebied van gezondheid, klimaat en dierenwelzijn hebben een impact op de vraag, en het aanbod moet mee. ILVO en Flanders' FOOD slaan de handen in elkaar om de vleesindustrie te helpen hun weg te zoeken naar de toekomst. Daartoe organiseren ze op donderdag 12 september een studiedag in de Food Pilot in Melle.

De dag word opgevat als een 'dubbelevent', waarbij de voormiddag wordt ingevuld door ILVO en Flanders' FOOD in de namiddag inzage geeft in de bevindingen uit projecten die helpen in het streven naar kwalitatieve producten. Beide events komen samen op de middag, die kadert in de roadmap 'Van varken tot charcuterie', waar de onderzoeksopportuniteiten en noden voor een succesvolle toekomst worden toegelicht.

Bekijk het volledige programma via deze link, waar u zich ook kan inschrijven voor het event.