Global Foods Innovation Centre wordt ecosysteem voor innovatie in voedsel  

Global Foods Innovation Centre wordt ecosysteem voor innovatie in voedsel

Global Foods Innovation Centre wordt ecosysteem voor innovatie in voedsel Unilever werkt aan voedsel van morgen in Hive In Wageningen is onlangs het Global Foods Innovation Centre van Unilever officieel geopend. Het voedingsconcern werkt er samen met andere bedrijven, startups en kennisinstellingen aan innovatieve oplossingen voor globale voedseluitdagingen. De Hive – de naam van het gebouw – moet een ecosysteem herbergen van symbiotische bedrijven, kennisinstellingen en maatschappelijke organisaties. De R&D-afdelingen van Unilever Nederland, Duitsland en Polen verhuizen allemaal naar Wageningen. Louise Fresco, voorzitter van de Raad van Bestuur van Wageningen University and Research (WUR): “De academische wereld zoekt toenadering tot de private sector en andersom. De wetenschap maakt gebruik van publiek geld, dus het moet een verschil maken. De actie ligt vervolgens bij de bedrijven.” Ook de overheid maakt deel uit van het ecosysteem. “Onderzoek helpt Nederland om ...

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij FoodProcess 

FoodProcess maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.