- 07 maart 2017
- | Bron: Foodservices
Een Packo ijsaccumulator
Een Packo ijsaccumulator De beste oplossing voor het koelen van processen. IJswater wordt reeds verschillende jaren gebruikt voor het koelen van voedingsmiddelen en in de proceskoeling in het algemeen omdat ijswater (0.5 °C) heel snel grote hoeveelheden product kan koelen. Ook Colmar in Oudenaarde heeft recentelijk gekozen voor een Packo ijsaccumulator van 61 kWh die geïnstalleerd en in bedrijf werd genomen door Koeltechniek Van Thuyne uit Kruishoutem. Het ijswater wordt er aangewend om gegaarde groenten, rijst en vlees snel terug te koelen. Jan Mestdagh, logistic & operations manager, bevestigt dat ijswater noodzakelijk is om ervoor te zorgen dat de kwaliteit behouden blijft en de houdbaarheid wordt geoptimaliseerd. Meer info : www.packocooling.com
Gratis dit artikel lezen?
Registreer en word gratis online abonnee
Ben je al abonnee?
Meld je aan en krijg toegang tot de website
Door te registreren ontvangt u de newsletter. De newsletter kan u te allen tijde en zonder verdere formaliteiten opzeggen. Wij garanderen u dat uw e-mailadres en andere persoonlijke gegevens nooit aan derden worden doorgegeven en enkel gebruikt worden voor het versturen van de newsletter.
Door u in te schrijven, gaat u akkoord met De privacyvoorwaarden.