Een Packo ijsaccumulator  

Een Packo ijsaccumulator

Een Packo ijsaccumulator De beste oplossing voor het koelen van processen. IJswater wordt reeds verschillende jaren gebruikt voor het koelen van voedingsmiddelen en in de proceskoeling in het algemeen omdat ijswater (0.5 °C) heel snel grote hoeveelheden product kan koelen. Ook Colmar in Oudenaarde heeft recentelijk gekozen voor een Packo ijsaccumulator van 61 kWh die geïnstalleerd en in bedrijf werd genomen door Koeltechniek Van Thuyne uit Kruishoutem. Het ijswater wordt er aangewend om gegaarde groenten, rijst en vlees snel terug te koelen. Jan Mestdagh, logistic & operations manager, bevestigt dat ijswater noodzakelijk is om ervoor te zorgen dat de kwaliteit behouden blijft en de houdbaarheid wordt geoptimaliseerd. Meer info :  www.packocooling.com

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij FoodProcess 

FoodProcess maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.