naar top
Menu
Logo Print

Etikettering, een dynamische wereldreis

Al uw etiketteringsvragen beantwoord
magazine

Etiketteringswetgeving in Europa staat niet stil. Zo zijn er de nieuwe etiketteringseisen voor maaltijdvervangende producten, is de wijziging voor het gebruik van intensieve zoetstoffen in banketbakkersproducten doorgevoerd, en zijn we ook reeds enkele maanden vertrouwd met de nieuwe Novel food verordening. Ook wereldwijd merken we dezelfde dynamiek: FDA verlengde de overgangsperiode voor het invoeren van de nieuwe lay-out van hun nutrition panel, de Indische FSSAI herbekeek de labelling van alcoholische dranken en de Australische regering voert een nieuwe oorsprongsetikettering in.

Het vraagt veel tijd en moeite om naast het berekenen van voedingswaarden, opstellen van ingrediƫntenlijsten en invullen van technische fiches, ook up-to-date te blijven over de wetgeving in de landen waarnaar je exporteert. Waarom geen beroep doen op een specialist ter zake? De labelling advisors van AMNorman zijn gespecialiseerd en intensief opgeleid om al jouw etiketteringsvragen te beantwoorden, jouw labels te controleren op conformiteit in vele landen wereldwijd, je in drukke periodes bij te staan bij specificatiebeheer of jouw medewerkers intern op te leiden over een bepaald thema.

Wens je meer informatie of heb je een specifieke vraag? Contacteer ons via etiketexpert@amnorman.be of bezoek onze website www.amnorman.be.

A.M. NORMAN

A.M. NORMAN

KORTRIJKSESTEENWEG 1121/bus 0202
9051 SINT DENIJS WESTREM
+3251212189
-