naar top
Menu
Logo Print

Typhoon steunt Olympische droom Thomas Broucke

Typhoon gaat in zee met Belgisch windsurftalent
magazine

Typhoon zet zijn schouders onder het topsportproject van Thomas Broucke, om de droom van de 18-jarige windsurfer mee waar te helpen maken: een deelname aan de Olympische Spelen van 2024 in Parijs.
Thomas Broucke geldt als een goudklomp binnen de discipline van windsurfen. Op zijn 13e werd hij reeds Europees Kampioen in de slalom. Sinds dit jaar mag hij wedstrijden starten in de elitereeksen en hoopt hij zich verder te ontwikkelen, met als doel een kwalificatie voor de Olympische Spelen van 2024. Broucke is sinds september verhuisd naar Nederland om er te kunnen trainen met verscheidene internationale windsurfers.
Typhoon was van bij de eerste kennismaking onder de indruk van de professionaliteit en het langetermijndenken, dat nodig is om tot resultaten te komen. Frederic Bulcaen, gedelegeerd bestuurder bij Typhoon, heeft dan ook niet getwijfeld om het toptalent te ondersteunen. “Het plezier door mee te mogen werken aan de ontwikkeling van Thomas tot een olympische atleet is dezelfde als wat onze mensen bij Typhoon iedere dag ervaren bij het opleiden van nieuwe gezichten. Wat wij tof vonden aan dit initiatief is dat er gewerkt wordt op lange termijn en binnen een internationaal kader.”
Thomas Broucke is eveneens erg tevreden met de steun. “Van mijn studies als schrijnwerker kende ik de producten van Typhoon een beetje maar ik wist niet dat het bedrijf zo veel inzet op de ontwikkeling van jonge mensen. Ik hoop met mijn toekomstige prestaties een steun te zijn voor de medewerkers van het bedrijf en een bevestiging te zijn dat lange termijn denken en plannen tot een meerwaarde leidt.”
Eind september start Broucke alvast in zijn eerste wedstrijd op het allerhoogste niveau. Zijn prestaties kunnen gevolgd worden door Typhoon via de interne communicatiekanalen en via Facebook.

TYPHOON

TYPHOON

+3256694650
+3256754660