naar top
Menu
Logo Print

DHAGRAMEAT KIEST BECOPANEL VOOR RENOVATIE WERK- EN WASPLAATS

“ONZE PRODUCTEN VERDIENEN EEN TOPATELIER"

Dhagrameat Becopanel
Xavier Dhaene en Jean Van de Putte in het gerenoveerde atelier,
waar er gekozen is voor gestructureerde inox

Dhagrameat is gespecialiseerd in de verwerking van varkensrugspek; van spekplaten tot zwoerd en van spekreepjes tot snijlingen. Het bedrijf uit Moen gaat prat op kwaliteit en hygiëne. Bij de renovatie van de twee ateliers en de wasplaats kwamen ze al snel bij Beco terecht. Ook zij staan voor kwaliteit en hygiëne … Een perfecte match, dus!

 

Geschiedenis

Dhagrameat is een rasecht familiebedrijf dat in 1992 werd opgericht door vader Ivan en zoon Xavier Dhaene, toen nog in het Zuid-West-Vlaamse Zwevegem-Knokke. Zij verhuisden de zaak in 1999 naar de huidige locatie aan de Nijverheidslaan 13 in Moen. In datzelfde jaar kwam ook dochter Charlotte Dhaene de ploeg versterken. Vandaag telt Dhagrameat een veertigtal medewerkers die als een perfect geoliede machine en met veel respect het varkensrugspek onder handen nemen. Het bedrijf werkt voornamelijk met Belgisch en Italiaans rugspek, dat het in uiterst hygiënische omstandigheden vervaardigt tot diverse specialiteiten voor Europa tot Azië.

 

Renovatie

“Na vijftien jaar intensief gebruik van de infrastructuur was de fabriek aan een grondige renovatie toe", vertelt Xavier Dhaene, zaakvoerder van Dhagrameat.
“Wij streven naar een optimale kwaliteit, die we alleen kunnen waarborgen in een uiterst hygiënische omgeving. Voor de renovatie van onze werkplaatsen en wasruimte kwamen we al vrij snel bij Beco terecht en gezien hun grote knowhow en ervaring in de voedingssector, was onze keuze snel gemaakt."

Polyester en gestructureerde inox

“Beco staat voor hoogkwalitatieve materialen: glasvezelversterkt polyester, composiet en inox. Bovendien worden alle materialen steeds door ons eigen team geplaatst, dat hiervoor over een jarenlange ervaring beschikt", zegt Beco zaakvoerder Jean Van de Putte.
“De wasplaats van Dhagrameat was beschadigd door de aanhoudende trafiek van kratten en palletten. Voor deze uiterst natte omgeving werd er geopteerd voor Becopanel polyester. Ook het atelier vertoonde sporen van intensief gebruik, door onder andere het vele verplaatsen van de machines en het inox meubilair door de schoonmaakploeg. Daarom kozen we hier voor gestructureerde inox platen, die meer weerstand bieden dan een klassieke plaat."

 

Becopanel
De bakkenwasruimte is gerenoveerd met polyester Becopanelen

Individuele benadering

“De grote sterkte van Beco is de individuele benadering van elke klant. Oplossingen worden steeds uitgewerkt in functie van de specifieke wensen en noden", weet Xavier Dhaene.
“Bovendien moesten wij onze productie geen enkele keer stilleggen tijdens de werken. Niet onbelangrijk voor ons. Het team van Beco weet perfect hoe het aan de slag moet gaan in een productieomgeving."

Hygiëne topprioriteit

“Wij proberen er steeds voor te zorgen dat de klant zo weinig mogelijk hinder ondervindt van de werken", bevestigt Jean Van De Putte. “In samenspraak gaan we desnoods in verschillende fases te werk. Wij zijn al 25 jaar dé specialist in de afwerking van ruimtes, zowel in nieuwbouw als renovatie, waar hygiëne telkens een topprioriteit is. Wij zijn dan ook uiterst gefocust op diverse hygiënische randfenomenen, zoals krassen, afbladerende verf, roest, corrosie, schimmel ... Als je bouwt of renoveert, is het uiterst belangrijk om het goed en doordacht te doen, om eventueel latere problemen te voorkomen."

BECO HYGIENISCH ATELIER

BECO HYGIENISCH ATELIER

SINT AMANDSWIJK 77
8581 KERKHOVE
+3255385133
+3255385134