naar top
Menu
Logo Print

BKS-serie

magazine
Deze vorksensor tast baankanten van geluiddoorlatende materialen af, waardoor hij geschikt is voor de regeling van de baanloop van o.a. transparante folie en lichtgevoelige materialen.
In het onderste been van de vork zit een ultrasone zender die korte schakelimpulsen uitzendt. In de vork zit een ingrijpend materiaal dat het geluidstraject afdekt en dat, naargelang van de afdekking, het ontvangstsignaal dempt.
Er zijn twee varianten in de serie: de BKS+3 en de BKS+6. Beide bevatten drie leds die de positie van het baanmateriaal binnen de vork aangeven.
Technische gegevens:
- Vorkwijdte: 30/60 mm
- Vorkdiepte: 33/73 mm
- Detectiebereik: 12/35 mm
- Resolutie: < 0,1 mm

SENSOR PARTNERS

SENSOR PARTNERS

Z.1 RESEARCHPARK 310
1731 ZELLIK
+3224649690
+3224649699
meer info
Meer info

Bedrijfsinfo

Sensor Partners is een innovatieve middelgrote productie-, advies- en verkooponderneming op het gebied van kwaliteitscontrole en technische procesbewaking. Sensortechniek kent vele toepassingen, variërend van etiketcontrole op producten, denk aan datum- en barcodecontrole, tot aan vochtmeting, niveaucontrole etcetera. Sensoren komt u dan ook vrijwel overal tegen bijvoorbeeld in een industriële omgeving bij procescontrole, in de consumentenomgeving bij botsbeveiliging op auto's, bij automatische deuren of bij flesseninname in de supermarkt.

  •   
  •   
  •   
  •   
  •   

Gerelateerde berichten