naar top
Menu
Logo Print

ABISS BLIJFT VASTHOUDEN AAN SUCCESFORMULE

Vierde editie begin oktober in Kortrijk Xpo

Van 32 partners en 246 deelnemers bij de eerste editie in 2016 naar 68 partners en 563 deelnemers bij die van vorig jaar: de eendagsbeurs ABISS heeft duidelijk 'the winning formula' te pakken. Daaraan hoef je niet te sleutelen, dus herhaalt organisator Karl D'haveloose de gesmaakte combinatie van netwerkgelegenheden, expert classes en hoogstaande catering op de vierde editie, die op 3 oktober plaatsvindt in Kortrijk Xpo. “Zo wordt dit opnieuw 'the place to be for the smart & connected industry'", blikt hij vooruit.

Organisator Karl D’haveloose verwacht zo’n 600 bezoekers voor de vierde editie van ABISS
Organisator Karl D’haveloose verwacht zo’n 600 bezoekers voor de vierde editie van ABISS

 

NETWERKBEURS

ABISS profileert zich van bij de start als een summit-slash-netwerkbeurs.

Exposanten

“Voor dat tweede gedeelte staat de teller ondertussen opnieuw op meer dan 60 exposanten of 'technologiepartners'. Veel zullen er daar trouwens niet meer bijkomen, want we beperken dit aantal bewust tot 70. We streven hiervoor dus een select, maar vooral juist aanbod na; precies afgestemd op de huidige noden van onze doelgroepen. Die partners zijn dus allemaal gespecialiseerd in apps, software, integraties en oplossingen voor alle industriële organisaties en afdelingen. Het gaat met andere woorden om aanbieders van toepassingen voor IoT en 5G, big data, AI, analytics, AR/VR/XR, machine learning, blockchain, cybersecurity en andere digitale innovaties. Die oplossingen presenteren ze in bescheiden beursstands met louter praattafels en -stoelen, en dus geen machines of installaties", opent organisator Karl D'haveloose.

Bezoekers

“Langs de bezoekerszijde gaat het dan weer om C-levels, eigenaars en het algemeen management van kleine of grote productiebedrijven; actief in alle denkbare sectoren en dit, zowel op ambachtelijk als industrieel niveau. Ook verantwoordelijken en voorschrijvers uit specifieke bedrijfsprocessen zijn welkom, zoals productie, maintenance, procurement, engineering, planning, R&D, quality, SCM, warehousing, safety, hr, en natuurlijk IT en cybersecurity", gaat hij verder.

 

SUMMIT

Ook het summitgedeelte wijzigt niet, met opnieuw 7 kwalitatieve expert classes van neutrale specialisten uit kenniscentra, en user cases van CTO's die voor de bezoekers hun digitalisatietraject uit de doeken komen doen. "Hier komen dezelfde, actuele thema's aan bod: 5G en cybersecurity for Industry of Things, digital twin, AI en deep learning, en AR/VR- of XR-toepassingen in de slimme en geconnecteerde fabriek. Een greep uit het sprekersaanbod: Serge Audenaert van Agoria, Korneel Verleden van Beaulieu International Group, Paul Nuyts van Duracell, Andries Tacq van Ceratec, Rudi Sys & Paul van Medegael van Bosch Tienen en Jan Sonck van Proximus. Wel nieuw is trouwens dat we nu ook een handvol demopitches van telkens een tiental minuten voorzien, net naast de lezingenruimte", verklapt D'haveloose.

 

CATERING

“En jawel, ook die derde sterke pijler - de tot in de puntjes verzorgde catering - blijft stevig overeind staan", belooft de organisator. Zo wordt dat netwerken dus des te aangenamer en waardevoller!

 

PRAKTISCH

Wanneer?

De vierde editie van ABISS vindt plaats op donderdag 3 oktober 2019.

Waar?

Plaats van afspraak is opnieuw Kortrijk Xpo (Doorniksesteenweg 216, 8500 Kortrijk).

Prijs?

U kunt dit netwerk- en congresplatform gratis bezoeken, mits preregistratie online.

Meer info?

Het volledige programma, alle praktische details en lastminute-info vindt u op de beurswebsite: www.abissummit.eu.

ABISS

ABISS

DOORNIKSESTEENWEG 216
8500 KORTRIJK
+3256213032
-