naar top
Menu
Logo Print

Ontdek en test de nieuwste digitale oplossingen voor de slimme en geconnecteerde fabriek op ABISS2019

ABISS2019


Op 3 oktober, over exact twee weken dus, ontmoeten 700 afdelingshoofden en directieleden uit de industrie voor de 4e keer het kruim van de industriële digitale technologiepartners op ABISS2019 te Kortrijk Xpo.

Wat valt er te beleven ?

ABISS20191. Test en evalueer meer dan 65 demo's van digital en monitoring software, apps, AR/VR, AI, Big Data, dashboards, IoT en 5G applicaties voor diverse afdelingen binnen productie en industrie. Op zoek naar specialisten die digitale uitdagingen oplossen binnen productie, engineering, supply chain, planning, maintenance, assemblage, asset management, logistiek, distributie, kwaliteitscontrole? Bekijk hier welke technologieën u op ABISS2019 kan vinden (https://www.networkevent.be/abiss/nl/beursaanbod)

 

ABISS20192. Neem deel aan de 7 expert classes met inzichten van experten en use cases omtrent industriële digitale trends en trajecten. Word op die manier een Very Industrial Digital Innovator. Hier vindt u meer info over de sessies en kan u zich meteen ook inschrijven; https://www.networkevent.be/abiss/nl/expertclasses2019

 

3. Kom netwerken met gelijkgestemde collega's uit de industrie. ABISS2019 biedt een all-in cateringverhaal aan voor alle bezoekers van de expert classes en de beurs. U mag gerust stellen dat het aanbod aan lezingen en de beurs zelf u wel een paar uren zoet kunnen houden. Dus zorgen wij voor de nodige breaks, waarbij u met collega's en andere digitale vernieuwers uw specifiek digitaal avontuur kan bespreken.

ABISS

ABISS

DOORNIKSESTEENWEG 216
8500 KORTRIJK
+3256213032
-