naar top
Menu
Logo Print

REDUCEER DE RISICO'S,VERHOOG DE PRODUCTIVITEIT

Broodjes KluberOp de vakbeurs IBA 2018 in München etaleerde Klüber Lubrication haar kunnen aan de hand van een uitgebreid productportfolio, bestaande uit hoogwaardige speciale smeermiddelen en oplosmiddelen om te kunnen voorzien in een maximale voedselveiligheid en -kwaliteit.

 

MINIMAALSMERING

Klüber Lubrication benadrukt het belang van goed smeerbeheer bij de voorbereiding van een audit. Het Klüber-aanbod bestaat uit oplossingen ontworpen voor minimaalsmering, waarbij dus zelfs de kleinste hoeveelheden volstaan om het gewenste smeereffect te bekomen. Door deze hoeveelheden beperkt te houden, verkleint niet enkel het risico op besmetting door verzadigde (MOSH) en/of aromatische (MOAH) 'minerale olie koolwaterstoffen', ook de vraag naar energie en onderhoud verminderen.

Kluber lubrication food safetyEFFICIENCYMANAGER

Met EfficiencyManager biedt Klüber Lubrication hét hulpmiddel bij uitstek aan waarmee operatoren een beter overzicht verkrijgen van alle machines, toestellen en uitrustingen die relevant zijn voor het productieproces, om zo de efficiëntie op te kunnen drijven. Een simpele kleurindicatie (groen, oranje of rood) maakt het mogelijk om in een oogopslag de toestand van de machines te controleren en details te analyseren. Op die manier kunnen het aantal ongeplande storingen en onderhoudswerkzaamheden worden teruggedrongen.

INNOVATIES

Recent werden er ook enkele aanvullingen op het aanbod gepresenteerd, zijnde:

  • Hoogperformante Klüber Summit RHT FG 68 compressoroliën;
  • Klüber Summit R Series, ontwikkeld voor ammoniak- en CO2-koelcompressoren;
  • Klüberfood NHT1-18 voor gesloten warmteoverdrachtsystemen;
  • Klüberfood NH1 CH6-120 SUPREME kettingolie bestand tegen hoge temperaturen.

KLUBER LUBRICATION BELGIUM NETHERLANDS

KLUBER LUBRICATION BELGIUM NETHERLANDS

RUE CARDINAL MERCIER 100
7711 DOTTIGNIES
+3256483333
+3256486252