naar top
Menu
Logo Print

Mouvex SLS serie zuigerpompen

magazine

De EHEDG gecertificeerde SLS oscillerende zuigerpompen zijn speciaal ontworpen voor de voedingsindustrie en geschikt voor CIP/SIP. Ze zijn zelfaanzuigend en kunnen lucht comprimeren. Zo worden zuig- en persleidingen beter geleegd en wordt het verlies van restproduct met minstens 60-80% verlaagd. Door hun sealless design zijn de pompen onderhoudsarm en 100% dicht. De Mouvex pompen zijn heel geschikt voor het verpompen van shear-gevoelige voedingsmiddelen. Ze bieden bovendien een pulsatievrije werking en constante prestaties tijdens hun levensduur. Zo kunnen ze toegepast worden voor het inline-doseren van toevoegingen. Andere kenmerken:
• capaciteit: van 1-36 kubieke meter/uur
• druk: tot 16 bar 

SPIN POMPEN

SPIN POMPEN

SPANJELAAN 40
9403 DP ASSEN
+31592614121
-
meer info
Meer info

Bedrijfsinfo

Spin Pompen is de specialist op het gebied van kwalitatief hoogwaardige hygiënische verdringerpompen voor de voedingsmiddelen-, cosmetische en farmaceutische industrie. Spin Pompen beschikt over een eigen verkoopkantoor in Antwerpen, waardoor het bedrijf de Belgische industrie nog beter van dienst kan zijn.

Met meer dan 25 jaar ervaring en een hoog niveau van specialisatie en service denkt Spin Pompen graag met u mee om uw proces te optimaliseren, uw productiekosten te verlagen en het hoogste niveau van hygiëne te bereiken. Door de vele gerealiseerde leveringen en testopstellingen weet Spin Pompen al jaren grenzen te verleggen.

Het bedrijf werkt nauw samen met gerenommeerde pompenfabrikanten als Bornemann, Mouvex, Quattroflow en BINEM. Bovendien beschikt Spin Pompen over uitgebreide kennis van processen, applicaties en hygiënenormen in elke branche van de voedingsmiddelenindustrie. Hierdoor kunt u rekenen op het beste advies en de beste oplossing bij het verpompen van kristalliserende, abrasieve, viskeuze en/of sheargevoelige producten.