naar top
Menu
Logo Print

Bornemann spindelpomp

magazine

De SLH-4G spindelpomp van Bornemann is speciaal ontwikkeld voor hygiënische toepassingen in de voedingsindustrie. De pomp, die hoge prestaties levert bij zowel laag- als hoogviskeuze vloeistoffen, werkt pulsatievrij en zorgt voor de zachte behandeling van kwetsbare producten. De pomp is EHEDG EL Aseptic Class I gecertificeerd en biedt een onovertroffen niveau van hygiëne. Dankzij het speciale ‘tube design’ en het unieke hygiënische flensframe is hij ook uitwendig optimaal reinigbaar. Bovendien heeft de SLH-4G een 2-in-1 werking. Hij kan namelijk als proces- en CIP-pomp worden toegepast. Zo besparen voedingsproducenten aanzienlijk op hun installatie- en onderhoudskosten.

SPIN POMPEN

SPIN POMPEN

SPANJELAAN 40
9403 DP ASSEN
+31592614121
-
meer info
Meer info

Bedrijfsinfo

Spin Pompen is de specialist op het gebied van kwalitatief hoogwaardige hygiënische verdringerpompen voor de voedingsmiddelen-, cosmetische en farmaceutische industrie. Spin Pompen beschikt over een eigen verkoopkantoor in Antwerpen, waardoor het bedrijf de Belgische industrie nog beter van dienst kan zijn.

Met meer dan 25 jaar ervaring en een hoog niveau van specialisatie en service denkt Spin Pompen graag met u mee om uw proces te optimaliseren, uw productiekosten te verlagen en het hoogste niveau van hygiëne te bereiken. Door de vele gerealiseerde leveringen en testopstellingen weet Spin Pompen al jaren grenzen te verleggen.

Het bedrijf werkt nauw samen met gerenommeerde pompenfabrikanten als Bornemann, Mouvex, Quattroflow en BINEM. Bovendien beschikt Spin Pompen over uitgebreide kennis van processen, applicaties en hygiënenormen in elke branche van de voedingsmiddelenindustrie. Hierdoor kunt u rekenen op het beste advies en de beste oplossing bij het verpompen van kristalliserende, abrasieve, viskeuze en/of sheargevoelige producten.