naar top
Menu
Logo Print

Bezoek Mettler Toledo op Empack 2018

Ontdek de voordelen van productinspectie
magazine

Kostelijke productrecalls, herstelwerkzaamheden of een verminderde productiviteit, het zijn zaken waarop u als producent niet zit te wachten. Het controleren van uw producten en verpakkingen speelt een cruciale rol in uw productieproces. Door de steeds hogere eisen van consumenten, retailers en regelgevende instanties wordt extra druk gelegd op de kwaliteit en integriteit van producten.

Mettler Toledo helpt u om die druk te verlichten, de kans op product recalls te minimaliseren en de productiviteit te verhogen. Hoe het dat doet, ziet u op Empack 2018.
Van 10 – 12 april presenteert het bedrijf in de Jaarbeurs Utrecht zijn oplossingen voor productinspectie. Experts geven er antwoord op u vragen op het gebied van vision inspectie, metaaldetectie, X-ray inspectie, controlewegen en track & trace.

Speciale aandacht gaat dit jaar naar de nieuwste technologie op het gebied van vision inspectie, de V2410 Mosaic. Dat inspectiesysteem is ontwikkeld voor etiket- en afdrukverificatie op ronde, niet-georiënteerde producten. Jarenlang was dit een pijnpunt in het productieproces en was de kans op valse uitwerpen aanzienlijk.

Bezoek Mettler Toledo op stand D206.

Schrijf u hier gratis in.

METTLER TOLEDO

METTLER TOLEDO

+31344638338
+31344638390