naar top
Menu
Logo Print

Slanke deursloten MGBS

magazine

De nieuwe slanke MGBS in de serie MGB deursloten biedt uitkomst op plaatsen waar weinig ruimte is, alsook op hoekposities van afschermingen. Na elektrische ontgrendeling laat de MGBS zich met de hendel openen, waarbij aan de zijkant een lock-outplaat verschijnt met ruimte voor drie industriële hangsloten, om insluiting van personen te voorkomen. Optioneel zijn een vluchtontgrendeling aan binnenzijde, een noodstopknop en twee ledverlichte drukknoppen.

• Cat. 4 / PL e (cfr. ISO 13849-1)
• hoge codering cfr. ISO 14119
• IP65, IP67, IP69
• houdkracht 3.900 N
• aansluitkabels in diverse lengtes
• anti-manipulatie: bevestigingsschroeven van slotplaat en greepmodule verborgen en niet eenvoudig bereikbaar, MGBS op basis van RFID-technologie

EUCHNER

EUCHNER

VISSCHERSBUURT 23
3356 AE PAPENDRECHT
+31786154766
+31786154311
meer info
Meer info

Bedrijfsinfo

  Zekerheid is niet zichtbaar, maar goed om te ervaren.

Het ontwerp en het ontwikkelen van schakelapparatuur voor het beheersen van een verscheidenheid aan processen in machinebouw en plant engineering is onze core business.

Centraal staat: Safety First
.

Veiligheid staat bij EUCHNER de laatste decennia hoog in het vaandel. Veiligheidstechniek ter bescherming van mensen en machines, maar ook ter verbetering van productieprocessen. Veiligheidssensoren die machinebewegingen op een betrouwbare wijze kunnen onderbreken hebben hun waarde op lange termijn bewezen. Zij vertegenwoordigen een belangrijk deel van het huidige productassortiment.

Ervaar: More than Safety
.

De productgroepen Automation, Safety en ManMachine vloeien steeds meer in elkaar over. Één ding hebben ze namelijk gemeen: de sensoren zijn betrouwbaar én veilig. Maar bovenaan staat altijd de individuele functionaliteit, vandaar: More than Safety.

  •