naar top
Menu
Logo Print

MIDA FLOW 215 MG

Salpeterzuur alternatieven voor reiniging
magazine

Door de classificatie ‘Acute toxiciteit cat. 3 bij inademing’ voor salpeterzuur in concentraties >26%, gelden nieuwe richtlijnen voor behandeling, opslag en opleiding. De Belgische chemiegroep Christeyns biedt verschillende alternatieven, gaande van als niet-toxisch aangeduide reinigingsmiddelen met minder salpeterzuur, tot producten zonder salpeterzuur.
Het zure detergent MIDA FLOW 215 MG verwijdert heel doeltreffend organisch vuil, vetten en eiwitten, kalk en mengsels van organisch/anorganisch residu. Het is inzetbaar als monofase-product, voornamelijk in de zuivelindustrie voor de reiniging van tankwagens, melkleidingen, tanks, gietvormen en andere apparatuur. MIDA FLOW 215 MG werd met succes getest en toegepast in Europese zuivelfabrieken.

CHRISTEYNS

CHRISTEYNS

AFRIKALAAN 182
9000 GENT
+3292233871
+3292330344
meer info
Meer info

Bedrijfsinfo

Hygiëneproducten van topkwaliteit voor de zuivel-, vlees-, vis-, groenten-, dranken- en algemene voedingsindustrie 

Hygiëne, en nog veel meer

Christeyns kan terugvallen op meer dan 70 jaar professionele expertise en technische knowhow op het vlak van hygiëne en desinfectie. Het bedrijf heeft een speciaal gamma van producten ontwikkeld voor de voedingsindustrie. Kwaliteit en milieuvriendelijkheid  staan daarbij voorop. U kunt bij ons terecht voor al uw detergenten, desinfectiemiddelen en bijhorende apparatuur. We leveren specifieke, innovatieve oplossingen voor:

Christeyns levert niet alleen hygiëneproducten. Samen gaan we op zoek naar een hygiëneoplossing op maat van uw onderneming. Onze specialisten zullen de perfecte mix van detergenten & desinfectiemiddelen, hygiënemonitoringsystemen, service en opleiding voor u vinden.