naar top
Menu
Logo Print

Christeyns neemt Qlean-tec over

Christeyns voegt automotive en professionele keukens toe aan pakket producten en diensten
magazine

De Belgische chemiegroep Christeyns, die een stevige Europese reputatie heeft opgebouwd als specialist in onder meer kwalitatief hoogwaardige wasmiddelen voor professionele textielverzorging en reinigings- en desinfectiemiddelen voor de voedingsmiddelenindustrie, breidt haar activiteiten in Nederland verder uit met de aankoop van Qlean-tec. Christeyns combineert haar passie voor reiniging, hygiëne en desinfectie met een uitstekende service, die ze graag ten dienste stelt van haar klanten. Qlean-tec ontwikkelt en vermarkt reinigingsconcepten voor professioneel gebruik en richt zich op de voedingsmiddelenindustrie, automotive en professionele keukens. Met de overname breidt Christeyns haar activiteiten richting de voedingsmiddelenindustrie verder uit en worden de sectoren automotive en professionele keukens aan het pakket van producten en diensten toegevoegd.

CHRISTEYNS

CHRISTEYNS

AFRIKALAAN 182
9000 GENT
+3292233871
+3292330344
meer info
Meer info

Bedrijfsinfo

Hygiëneproducten van topkwaliteit voor de zuivel-, vlees-, vis-, groenten-, dranken- en algemene voedingsindustrie 

Hygiëne, en nog veel meer

Christeyns kan terugvallen op meer dan 70 jaar professionele expertise en technische knowhow op het vlak van hygiëne en desinfectie. Het bedrijf heeft een speciaal gamma van producten ontwikkeld voor de voedingsindustrie. Kwaliteit en milieuvriendelijkheid  staan daarbij voorop. U kunt bij ons terecht voor al uw detergenten, desinfectiemiddelen en bijhorende apparatuur. We leveren specifieke, innovatieve oplossingen voor:

Christeyns levert niet alleen hygiëneproducten. Samen gaan we op zoek naar een hygiëneoplossing op maat van uw onderneming. Onze specialisten zullen de perfecte mix van detergenten & desinfectiemiddelen, hygiënemonitoringsystemen, service en opleiding voor u vinden.