naar top
Menu
Logo Print

Seminarie Listeria in de voedingsindustrie

Op 21 november in de Communicatiecampus in Gent
magazine

Listeria monocytogenes is een bacterie die de infectieziekte Listeriose veroorzaakt. De bacterie wordt vaak aangetroffen in rauwe voedingsproducten zoals melk, vlees, gevogelte, vis, rauwe groenten en fruit. Listeria heeft het vermogen om te overleven tijdens koeling en zelfs bij temperaturen van 1°C. De bacterie kan dus een belangrijk risico vormen voor de volksgezondheid. Los van de gezondheidsproblemen, kunnen uitbraken ook leiden tot product recalls, productiestilstanden en een zwaar beschadigde merkreputatie.

Christeyns Food Hygiene organiseert een wetenschappelijk seminarie over dit belangrijke voedselveiligheidsprobleem. Gastsprekers van onder andere Campden BRI, Universiteit Gent en ILVO schetsen de problemen rond Listeria en bieden mogelijke oplossingen voor optimale preventie en controle.

Het seminarie is bedoeld voor alle werknemers in de voedingsindustrie die verantwoordelijk zijn voor voedselveiligheid en kwaliteit (kwaliteitsmanagers, productiemanagers ...).

Het event vindt plaats op donderdag 21 november 2019, van 9 tot 15.30 uur in de Sint-Denijslaan 485 in Gent. Het seminarie is gratis voor bestaande klanten van Christeyns. Anderen betalen 35 euro. Meer informatie en het voorlopige programma vindt u hier : www.christeyns.com/listeria-seminar.

CHRISTEYNS

CHRISTEYNS

AFRIKALAAN 182
9000 GENT
+3292233871
+3292330344
meer info
Meer info

Bedrijfsinfo

Hygiëneproducten van topkwaliteit voor de zuivel-, vlees-, vis-, groenten-, dranken- en algemene voedingsindustrie 

Hygiëne, en nog veel meer

Christeyns kan terugvallen op meer dan 70 jaar professionele expertise en technische knowhow op het vlak van hygiëne en desinfectie. Het bedrijf heeft een speciaal gamma van producten ontwikkeld voor de voedingsindustrie. Kwaliteit en milieuvriendelijkheid  staan daarbij voorop. U kunt bij ons terecht voor al uw detergenten, desinfectiemiddelen en bijhorende apparatuur. We leveren specifieke, innovatieve oplossingen voor:

Christeyns levert niet alleen hygiëneproducten. Samen gaan we op zoek naar een hygiëneoplossing op maat van uw onderneming. Onze specialisten zullen de perfecte mix van detergenten & desinfectiemiddelen, hygiënemonitoringsystemen, service en opleiding voor u vinden.