naar top
Menu
Logo Print

Detectiekit voor biofilms

magazine

Biofilms in voedselverwerkingsinstallaties vormen een groot risico voor de voedselveiligheid en veroorzaken mogelijk operationele problemen in de apparatuur. Omdat biofilms de micro-organismen die zij hosten beschermen, vermindert de effectiviteit van desinfectie-behandelingen. Na twee jaar onderzoek in samenwerking met de Universiteit van Madrid ontwikkelden R&D-medewerkers van Christeyns een detectiekit voor biofilm, met 2 gepatenteerde producten, TBF 300 (schuim) en TBF 300S (spray). Daarmee kan men vlot, eenvoudig en selectief biofilms detecteren. CAT+finder biedt een snelle visuele controle na reiniging, een handige hygiëne-indicator die onmiddellijk organisch en microbieel vuil zichtbaar maakt.

CHRISTEYNS

CHRISTEYNS

AFRIKALAAN 182
9000 GENT
+3292233871
+3292330344
meer info
Meer info

Bedrijfsinfo

Hygiëneproducten van topkwaliteit voor de zuivel-, vlees-, vis-, groenten-, dranken- en algemene voedingsindustrie 

Hygiëne, en nog veel meer

Christeyns kan terugvallen op meer dan 70 jaar professionele expertise en technische knowhow op het vlak van hygiëne en desinfectie. Het bedrijf heeft een speciaal gamma van producten ontwikkeld voor de voedingsindustrie. Kwaliteit en milieuvriendelijkheid  staan daarbij voorop. U kunt bij ons terecht voor al uw detergenten, desinfectiemiddelen en bijhorende apparatuur. We leveren specifieke, innovatieve oplossingen voor:

Christeyns levert niet alleen hygiëneproducten. Samen gaan we op zoek naar een hygiëneoplossing op maat van uw onderneming. Onze specialisten zullen de perfecte mix van detergenten & desinfectiemiddelen, hygiënemonitoringsystemen, service en opleiding voor u vinden.