naar top
Menu
Logo Print

Uitnodiging Event Food & Machinery Safety - 8 februari 2018

magazine

Food & Machinery Safety Event
8 februari, Brasschaat

Wilt u inzicht in het spanningsveld tussen voedselveiligheid en machineveiligheid? Pilz Nederland en Pilz België hebben hun krachten gebundeld en organiseren een uniek event in een inspirerende omgeving!

Op 8 februari a.s. bent u van harte welkom bij Acta vzw: Opleidingscentrum voor Techniek en Automatisering voor een interessant seminar met diverse thema’s!

- Open vs. Gesloten aanpak in voedsel- en machineveiligheid
- C-normen
- Safety Lifecycle
- Voedselveiligheid- en hygiëne
- Workshops (o.a. ATEX)

Voedselveiligheid en machineveiligheid zijn twee disciplines die op gespannen voet staan met elkaar. Waar bij voedselveiligheid een ‘open’-aanpak wordt geprefereerd, verkiest men om de veiligheid van machines te waarborgen het liefst een ‘gesloten’-aanpak en worden machineonderdelen afgeschermd.

Hoe gaat u hiermee om? En hoe kunt u aan C-normen in de voedingsmiddelenindustrie voldoen zonder dat machineveiligheid in het geding komt? De antwoorden op deze vraagstukken krijgt u tijdens het seminar op 8 februari a.s. Naast dit spanningsveld tussen beide disciplines wordt o.a. aandacht besteed aan innovaties in de voedingsmiddelenbranche, het hygiënisch ontwerpen van machines en ATEX in deze sector.

Donderdag 8 februari 2018 | 10.00 – 16.00 uur
Acta vzw, Ruiterijschool 9, Brasschaat
Uw investering: 95 euro

Mis het niet! Reserveer meteen uw plaats: http://opleidingen.pilz.nl/acta_event

PILZ

PILZ

+3293217570
+3293217571