PRODUCTIEPLANT RENOVEREN: HOE BEGIN JE ERAAN?

Maatregelen treffen om voedselveiligheid te blijven garanderen

In het eerste deel van deze reeks hadden we het al over de keuze tussen renovatie of nieuwbouw bij de uitbreiding van de productieplant. Daarbij lijstten we de voor- en nadelen van beide opties op en hadden het over de motieven om voor het ene of het andere te kiezen. In dit tweede deel gaan we dieper in op hoe een renovatieproject moet worden aangepakt. Bij een gedeeltelijke fabrieksrenovatie wordt een ander deel doorgaans nog gebruikt voor de productie, verpakking of opslag van levensmiddelen. Daarom moet je bij de werken maatregelen treffen om de voedselveiligheid van de nog aanwezige levensmiddelen te verzekeren.

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Foodprocess 

Foodprocess maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.